Nyheder18. august 2014

X-Factor-Lina: -Thomas tænder ikke på dans

Lina Rafn håber at få ”hele pakken”
Lina Rafn fortæller om sin drømmedeltager
Lina Rafn fortæller om sin drømmedeltager
 Foto: Thomas LaursenLina Rafn har som dommer og mentor haft mange dygtige sangstemmer under sine vinger i X Factor.
Men i år drømmer Infernal-sangerinden om en artist, der har noget mere end "bare" en god stemme.

- Jeg vil hammergerne have en performer. En, hvor det ikke kun handler om en unik lyd men også om, hvad du ser. En der også har en særlig måde at optræde på eller et vildt look. En, der er en pakke som artist. Eller kan blive det, siger Lina Rafn.

LÆS OGSÅ: Genvalg til X Factor-dommere

LÆS OGSÅ: Galleri: Linas mange looks

LÆS OGSÅ: Blachman: Uerstatteligt forelsket

I 2009 vandt den 38-årige sangerinde det populære tv-show med sin solist Linda Andrews. Samme år var meddommeren Thomas Blachman mentor for den kun 15-årige Mohamed Ali, der viste sig at være et talent ud i både sang og dans.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a1f5983e86ac498a9b08c6339a8cedf1.jpgLina Rafn ville gerne have haft Mohammed Ali i 2009 (Foto: Michael Medgyesi)

En artist i samme stil som den lille, rappe sanger, håber Lina Rafn, bliver tildelt hende i år.

- Det havde været sjovt for mig at få Mohamed Ali, for han var en virkelig dygtig danser. Thomas tænder ikke på dans. Han prøvede i stedet at gøre ham til noget andet.

- Mohamed havde fundet hurtigere ind til sig selv i mine hænder. Thomas er sej og gør det godt, men jeg gad godt få lov at prøve det, siger Lina Rafn, der igen i år får selskab af Thomas Blachman og Remee ved dommerpulten.

Sponsoreret indhold