X Factor-Karoline: Springer ud som model

Karoline har scoret sig et nyt job som model for Cost:bart

Karoline har scoret sig et nyt job som model for Cost:bart

Foto: Claus Poulsen


De fleste ved, at Karoline Kani Hassan kan synge, men den charmerende "X Factor"-finalist har også et andet talent. Hun springer nemlig ud som model for Cost:bart, der lancerer en ny smykkekollektion til fordel for Børneulykkesfonden.

- Jeg er utroligt stolt af at præsentere denne kollektion, som er med til at støtte en god sag. Hvert år kommer mange tusinde børn på skadestuen og nogle af dem med meget alvorlige ulykker, som måske kunne være undgået. Børneulykkesfonden gør et fantastisk arbejde med at forebygge børneulykker på en underholdende måde, så børn lærer om sikkerhed uden at tage det sjove ud af legen, fortæller sangeren.

X FACTOR-MARTIN: LADER KÆRESTEN BLIVE HJEMME

Smykkerne er lavet i natursten og kollektionen består af en halskæde, et sæt ørestikker og fire armbånd, og er designet, så de matcher den nyeste kollektion fra Cost:bart. Smykkerne vil desuden have et vedhæng med Cost:bart logoet og et lille slogan bagpå.

- Vi har haft stor succes med vores tøj-kollektioner og fået mange fans af vores produkter, så det var kun naturligt, at vi også lavede en smykke-kollektion. Og da vi skulle finde et ansigt til den nye kollektion faldt valget helt naturligt på Karoline. Hendes look og personlighed går helt i tråd med Cost:barts street fashion udtryk. Hun er en fantastisk inspiration for rigtigt mange teenage-piger, fortæller Per Vangsgaard, grundlægger af Cost:bart.

Emil Thorup: Afslører "X Factor"-drama


Så lækker ser Karoline ud på de nye billeder (Foto: Cost:bart)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close