Nyheder11. december 2012

Emil Thorup: Afslører "X Factor"-drama

Sexministeren går bagom kameraet i næste sæson af sangshowet
Emil Thorup tager os med bagom "X Factor" i næste sæson
Emil Thorup tager os med bagom "X Factor" i næste sæson
 Foto: Dan MariegaardI de to foregående sæsoner af "X Factor" har dramabarometeret vist ildrødt. Dommerne har mildest talt siddet fast i struberne på hinanden, og man har kun kunnet gisne om, hvordan magtkampene er fortsat, når kameraerne slukkede.

Men i næste sæson af DR's store sangshow følger Emil Thorup, som er kendt fra "Sexministeriet" og "Emils damer", dramaerne bag scenen på tætteste hold i DR's nye program "Xtra Factor", der bliver vist hver fredag kl. 21 på DR HD lige efter "X Factor".

Ida Corr: Nej tak til "X Factor"

- Xtra Factor sætter fokus på alt det, der foregår backstage mellem dommerne, og vi går endnu tættere på deltagerne, end vi har været før - og dermed er vi ikke mindst med, dér hvor alle dramaerne udspiller sig, fortæller DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

Og værten selv er også ret begejstret for sin nye fredagstjans.

Blachman: Jeg vil ud af "X Factor"

- Jeg glæder mig til at vise seerne, hvordan X Factor reelt bliver til - og til at vise dem, hvor meget deltagerne faktisk skal igennem, siger Emil.

Selv om både Pernille Rosendahl og Cutfather er skiftet ud med henholdsvis Anne Linnet og Ida Corr, er der garanteret lagt op til drama i dommerpanelet alligevel - Blachman sidder der trods alt stadig ...

Sponsoreret indhold