Nyheder26. februar 2016

“X Factor”-eventyret slut: Sarah stemt ud fredag aften

Andet liveshow i "X Factor" blev det sidste for Sarah, som blev stemt ud af det populære talentshow fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Der blev sunget, så hele DR Byen rystede - alle otte tilbageværende ”X Factor” gav alt, hvad de havde fredag aften.

Men for Sarah, der sidder i kørestol på grund af muskelsvind, sluttede ”X Factor” eventyret fredag aften. For selv om hun gav alt, hvad hun havde, var det ikke nok til at få en billet videre i det populære program.

Sarah forsøgte først at imponere med Stoffer & Maskinens "Vi to er smeltet sammen", men høstede kritik og endte altså i farezonen, hvor hun så prøvede med sin version af Depeche Modes "Enjoy The Silence" - men heller ikke denne version var god nok til at sende Sarah videre.

Sarah røg i farezonen sammen med gruppen The Competition, der havde fået en del kritik for deres version af ABBAs "Mama Mia".

Det var Mette Lindberg, der fik den hårde opgave at skulle beslutte, hvem hun ville sende hjem.

- Sarah du har opnået at stråle og virkelig gøre det godt, men jeg bliver nødt til at se, hvor drengene kan føre det hen. Så drenge, jeg går med jer, sagde Mette Lindberg, inden hun kort efter sendte 30-årige Sarah ud af talentprogrammet.

I andet liveshow var temaet skandinavisk, hvilket vi sige, at de otte håbefulde ”X Factor”-deltagere blandt andet sang Marie Key, Tim Christensen, Sanne Salomonsen og ABBA.

Første håbefulde sangere på scenen var de to fyre fra ”The Competition” – og de kastede sig over ABBA-nummeret ”Mamma Mia”. Og deres præstation høstede altså ikke lutter rosende ord fra dommerne.

- Jeg føler som om, at jeg sidder på første række til et halbal. Det er malplaceret. Det er en lille smule halbal. Jeg er vild med ABBA, men argh… Ja, måske jeg kommer til at voksne med jer, lød ordene blandt andet fra Thomas Blachman.

Også Mette havde kritik til de første deltagere på scenen.

- Jeg kunne godt have lyst til, at der bliver tilført noget coolness. To fyre, der synger ABBA, er for corny, lød ordene fra Mette, der dog også roste duoen for at have ”så meget fart” på.

Der var dog intet andet end rosende ord til næste person på scenen – unge Reem imponerede nemlig lige så meget som sidste fredag. Denne aften var det hendes version af Kwamie Livs ”Lost In The Girl”, der imponerede både dommerne.

- Jeg synes, du er übercool, sangen dræbte dig måske lidt. Men altså du er kommet for at blive. Du er et kæmpe talent, lød ordene fra Blachman.

Generelt havde Blachman, Remee og Mette både ris og ros til de otte ”X Factor”-deltagere – selv om alle dommerne var enige i, at den følsomme duo Clifforth & Hein sang med deres hjerter, savnede Blachman at se en mere rå side fra drengene.

- Men det er ikke sådan, at I skal begynde at tage stoffer igen, beroligede Blachman dog – med hentydning til Clifforth & Heins fortid med stofmisbrug.

De to søstre i EMBRACE gav den i sandhed gas med deres version af Ulige Numres ”Frit Land”, og at pigerne mestrede sangen, var bestemt noget, som dommerne bemærkede:

- Det danske sprog har aldrig lydt smukkere. Det er simpelthen så vidunderligt. Jeg er dybt rørt. Det er en magtdemonstration i, hvordan man gør det her, sagde Blachman, inden en rørt Remee tilføjede:

- Jeg synes simpelthen, det er så gennemført sejt. Der er så meget i jer. O gør det så ubesværet musikalsk, sagde Remee.

Sarah havde ekstra meget på spil fredag – hun røg nemlig i farezonen sidste fredag og skulle derfor kæmpe endnu mere for at overbevise dommere og danskerne om, at hun fortjente en plads videre.

Alligevel imponerede hun ikke nok til at få lutter rosende ord fra dommerne. Mette kaldte det blandt andet ”pattet”, at Sarah havde valgt at have nogle tegninger kørende i baggrunden.

- Og den her sang styrker ikke din vokal, lød det blandt andet fra Mette.

Og det blev altså Sarah, der måtte forlade "X Factor" fredag aften.

Sponsoreret indhold