"X Factor"-dommerne afslører: Masser af talent

Lina, Remee og Thomas Blachman styrer igen slagets gang i \

Lina, Remee og Thomas Blachman styrer igen slagets gang i "X Factor"

Foto: Kaspar Wenstrup


Igen i år står håbefulde sangere i kø for at blive bedømt af Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman. Optagelserne til endnu en sæson af "X Factor" kører netop nu, og ifølge de tre hovedpersoner, der sidder bag dommerpulten, kan seerne godt glæde sig.

LÆS OGSÅ: Remee scorer undertøjsmodel

- Niveauet er super. Jeg synes faktisk, det er bedre end sidste år. Men vi er jo ikke færdige endnu. Sidste år havde vi seriøst pres på efter de første dage, og man var nervøs for hele programmet, fortæller Remee i forbindelse med audition i København.

- Det har været et glædelig gensyn med Lina og Thomas. Men som udgangspunkt kan vi virkelig blive uvenner, når Thomas storhedsvanvid f.eks. tager overhånd ha-ha, lyder det kærligt fra Remee.

Forsangeren fra Infernal er enig i Remees synspunkter:

- Jeg synes, der har været rigtig mange gode sangere. Også i gruppekategorien har der været nogle ret gode bud på sangere, der kan komme virkelig langt, fastslår trioens eneste kvindelige medlem.

Det er andet år i træk, at hun skal bide skeer med Remee og Blachman. Men det får ikke Lina til at ryste i bukserne - tværtimod.

- Stemningen mellem os er rigtig god. Vi tager ikke opmærksomheden fra dem, der handler om. Det er musikken, der er vigtigst.

ÆS OGSÅ: Remee: Derfor tager jeg endnu en omgang "X Factor"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close