Nyheder12. februar 2014

X Factor: De ryger hjem på fredag

Danske Spil er ikke i tvivl om, hvem der først bliver stemt ud
Af af
De tre dommere har til fredagens program fundet danske hits til deres sangere.
De tre dommere har til fredagens program fundet danske hits til deres sangere.
 Foto: Kaspar Wenstrup
Fredag går X Factor for alvor i gang, når det første liveshow løber over skærmen kl. 20.00. Men allerede nu er Danske Spil i gang med at spå om, hvem der er hot og not i DRs populære talentprogram.

Ifølge Danske Spil er det Blachmans grupper, der står allersvagest, og hvis man spørger spiludbyderen, er det tremands-gruppen Manband med drengene Jesper, Dennis og Ole, der først må forlade scenen i X Factor.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med oddssætter Hans-Henrik Busk Stie.

Læs også: Ingen pladekontrakt til vinderen

- Der er nærmest tradition for at det er en gruppe, der ryger første gang. Det er selvfølgelig ikke 100 procent sikkert, men vi har kigget tilbage over de seneste sæsoner, og der er ofte røget en gruppe ved første liveshow, siger Hans-Henrik Busk Stie til Ekstra Bladet.

- Vi ser klart grupperne som de svageste kunstnere i år, og det bliver ikke nogen overraskelse, hvis det er to grupper, der ender i farezonen. Hvis det sker, bliver det Blachman, der skal vælge, og der tror vi, at han sender ManBand hjem, siger oddssætteren og forklarer, at Danske Spil tror på, at Blachman tror mere på de to andre grupper, blandt andet fordi han selv har sammensat dem.

Læs også: X Factor-vært: Får flere jobs, fordi han er smuk

Mens Blachman styrer grupperne, har Lina Rafn fået æren at de unge solister, mens Remee skal forsøge at få solisterne over 25 år til finalen.

Sponsoreret indhold