Nyheder24. juni 2013

WozzIlroy: Sådan startede romancen

Det populære sportspar taler endelig ud om deres forhold
Af af
Rory McIlroys var vild efter at få fingrene i Caroline Wozzniacki
Rory McIlroys var vild efter at få fingrene i Caroline Wozzniacki
 Foto: All OverCaroline Wozniacki og Rory McIlroy har aldrig været særlig åbne omkring deres forhold, når de har snakket med pressen.

På de sociale medier som Twitter har parret dog ikke lagt skjul på, at de er meget forelskede.

Nu åbner de endelig op. Det blev den rutinerede sportsjournalist, Neil Harman, fra The Times, der fik WozzIlroy til at afsløre private detaljer.

Og det kunne hverken Wozniacki eller McIlroy gøre uden at rødme og blive generte.

Men især deres første møde var lidt af en indledning til en rigtig god Hollywood-film.

Da Rory McIlroy var til US Open 2010, så han Caroline udspille amerikanske Carly Gullikson i en midnatsforestilling.

- Det var første gang, jeg så hende i virkeligheden. Jeg kunne lide hende i hendes tætsiddende, sorte dragt, eller hvad det nu var. Min caddie kan bekræfte, at jeg bavlede løs om det i tre uger. Jeg beundrede hende på afstand, fortæller golfspilleren.

- Så tog jeg til Wimbledon året efter for at se kvartfinaler. Jeg troede, hun skulle spille mod Maria Sharapova, men det skulle hun ikke, forklarer Rory McIlroy. Caroline havde nemlig tabt i fjerde runde, så der gik han glip af den danske tennispige.

Sådan mødte kendis-kokken sin TV-pige

Kort tid efter var der sværvægts-boksekamp i Hamburg mellem Wladimir Klitschko og David Haye, og her endte Caroline Wozniacki med at komme.

- Jeg var sammen med en ven, der havde billetter, og klokken 01 sidder jeg pludselig i et fly mod Hamburg uden hotel eller noget. Jeg kom lidt sent til kampen, gik ned ad trappen og så Rory, lyder det fra danskeren.

Hun troede, at Rory havde sin kæreste med, men det viste sig senere, at den irske golfspiller bare sad ved siden af Carl Frochs kæreste.

McIlroys plan var at gå tidligt i seng den aften, men da de to havde udvekslet numre og var gået hver til sit, kunne han alligevel ikke holde sig væk.


Sådan mødte designeren sin store kærlighed


- Jeg ville sms'e til hende for at mødes senere, men jeg løb tør for strøm og for rundt for at finde en oplader: 'Jeg er nødt til at skrive til hende, jeg er nødt til at skrive til hende', tænkte jeg bare. Jeg havde sagt, at vi nok skulle nogle stykker ud sammen, og at jeg boede på det hotel, og om hun ikke kiggede forbi, forklarer Rory.

Rorys venner forstod straks, at de skulle fordufte, da unge frøken Wozniacki dukkede op. De bestilte en drink, som de dårlig rørte, og så gik snakken

- Vi snakkede bare i fire timer, indtil en fyr pludselig prikkede mig på skulderen, og så var det blevet lyst udenfor, uden at vi havde opdaget det.

To år senere er både Rory McIlroy og Caroline Wozniacki vildt forelskede og nyder livet sammen.

Se de hemmelige fotos fra Prinsesse Madeleines bryllupsrejse lige her

Sponsoreret indhold