Wozniacki om sine vilde nøgenbilleder: - Jeg besvimede

Caroline Wozniacki fortæller, at hun besvimede under optagelserne.

Caroline Wozniacki fortæller, at hun besvimede under optagelserne.

(Foto: Claus Poulsen)

 

Caroline Wozniacki har måske ikke masser af succes på tennisbanen for tiden – men det kører i den grad for den 25-årige stjerne, når det kommer til arbejdet som undertøjsmodel.

Hun optræder i dette nummer af det ikoniske magasin Sports Illustrated – kun iført bodypainting vel at mærke. Og de billeder er naturligvis allerede blevet et hit over det meste af verdenen.

Men de saftige billeder krævede også hårdt arbejde for Caroline Wozniacki, der lige nu ligger nummer 19 på verdensrangslisten i tennis.

Der er i alt 18 saftige billeder af Caroline Wozniacki iført intet andet end maling – billederne kan du se på Sports Illustrateds hjemmeside, hvor der også ligger en række videoer, hvor tennisbaben afslører, præcis hvor hårdt arbejde det var at boltre sig i sandet uden en trevl på kroppen.

Arbejdet begyndte klokken 23 om aftenen og sluttede først 15 timer senere.

- Da jeg kom derned (på stranden, red.), troede jeg, at jeg bare kunne ligge ned det meste af tiden. Men de første fem-seks timer stod jeg op. Da de så gav mig det første lag bodypaint på, ja… så besvimede jeg. ‘Jeg tror, at jeg skal besvime,’ sagde jeg, og det næste jeg huskede var, at de sagde til mig ‘bliv liggende, bliv liggende’, siger den 25-årig dansker i et af klippene, hvor hun også afslører, at der var tidspunkter, hvor fotoshootet blev grænseoverskridende for den lyshårede babe:

- Jeg bliver lettere panisk, når hun maler lige ved min navle. Jeg har altid haft noget med navlen. Jeg rører den aldrig selv, siger Caroline Wozniacki, der selv er ellevild med de 18 saftige billeder:

- Jeg føler mig helt nøgen. Men når jeg kigger på mig selv - det er virkelig alt for vildt - så føler jeg, at jeg har en masse tøj på. Det er ret surrealistisk. Men det er det hele værd. Det har været en vild oplevelse. Jeg har haft det så sjovt, siger Wozniacki i klippene.

Se alle de saftige billeder her.

Læs ALT om Caroline Wozniacki her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close