Wozniacki: Derfor glemmer jeg mine millioner

Caroline Wozniacki har et afslappet forhold til penge. For eksempel ved hun ikke, hvor meget hendes far tjener på at træne hende

Caroline Wozniacki har et afslappet forhold til penge. For eksempel ved hun ikke, hvor meget hendes far tjener på at træne hende

Foto: AOPFor de fleste mennesker er det ret vigtigt, hvad der står på kontoen, men sådan har tennisstjernen Caroline Wozniacki det slet ikke. Faktisk er tennisbabens forhold til penge så afslappet, at hun af og til glemmer sine præmiepenge.

LÆS OGSÅ: Caroline og Rory: Så meget har de tjent siden bruddet

Danskeren tog eksempelvis hjem fra finalen i US Open og glemte lidt over otte millioner kroner i præmiepenge, som andenpladsen i turneringen havde sikret hende. Først en halv time senere kom Wozniacki i tanker om pengene.

LÆS OGSÅ: Caroline i byen efter nederlag

- Jeg har penge til at købe mad og pæne sko. For mig handler det om tennis og trofæer. Penge motiverer mig ikke, siger Caroline Wozniacki til The Wall Street Journal.

Ifølge avisen tjener den talentfulde dansker næsten 60 millioner kroner om året på sponsoraftaler. Det vigtigste for Wozniacki er dog, at hun har det godt med de firmaer, hun samarbejder med, lyder det.

- De fleste spillere bladrer direkte om på sidste side for at kigge på bundlinjen (når en sponsorkontrakt skal underskrives, red.) Det gør Caroline aldrig, siger Caroline Wozniackis agent John Tobias.

Den populære tennisspiller er ikke i tvivl om, hvordan hun vil have det med et karrierestop.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki er Danmarks sponsordronning

- Jeg kunne stoppe i dag, og have det fint med det, fastslår Caroline Wozniacki.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close