Nyheder23. marts 2010

Wassim Hallal: Derfor er jeg så hysterisk

Den benhårde stjernekok ved, at han er hård, men hævder, at han i virkeligheden er blød som smør
Det er svært at forestille sig, men Wassim Hallal siger selv, at han godt kan være blød
Det er svært at forestille sig, men Wassim Hallal siger selv, at han godt kan være blød
 Foto: TV2

Han skælder og smælder på de 12 håbefulde kokke, der meldte sig til det nye TV2 program "Helvedes Køkken" - den danske udgave af reality-showet "Hells Kitchen", hvor britiske Gordon Ramsay har gjort bandeordet fuck til sit varemærke.

Han har allerede smidt det første af kogekunst-talenterne hjem og i første udsendelse lukkede han slet og ret køkkenet ned, fordi han mente at kokke-aspiranterne var for uduelige.

Læs også: Dækningen af andre reality-shows.

Men på trods af de mange eder, der flyver ud af munden på Wassim Hallal, hævder han selv at han i virkeligheden er blød.

- Når tingene bliver gjort rigtigt, er jeg nok en blød chef, men når det ikke sker, så er jeg hård. Det er dog ikke personligt, når jeg får et udbrud eller bliver arrig, siger stjernekokken, der blandt anden er indehaver af den velrenommerede gourmetrestaurant Fredenshøj i Århus.

Mød alle deltagerne.

Se hvem, der ryger hjem, når det igen går løs i "Helvedes Køkken". Hver tirsdag klokken 20 på TV2, og læs masser af nyheder om programmet og deltagerne her på seoghoer.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/helvedes-kokken/hk-wassimhallal-blod4-jpg.jpg

Wassim Hallal kan godt være blød, når tingene bliver gjort, som han synes. (Foto: Claus Bonnerup)


Sponsoreret indhold