Nyheder13. januar 2015

Vokselivet banker på: Nu skal Årgang 0-børnene konfirmeres

Foråret er for tre af børnene fyldt med fest og gaver
Af af

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper viDer er travlhed at spore i aftenens afsnit af Årgang 0. For både Emma, Christian og Stephanie har rygende travlt med at vælge menu, sende invitationer ud og ikke mindst finde den perfekte kjole og smoking.

For de tre Årgang 0-børn skal nemlig konfirmeres.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Nu vender Årgang 0 tilbage

Christian fra Aarhus har valgt at holde sin konfirmation ude, så han og forældrene skal hverken dække borde eller finde ekstra stole. Til gengæld skal de blive enige om den perfekte menu til Christians store dag. Hos Emma fra Tarm og Stephanie fra Slagelse skal konfirmationsfesten holdes i mere hjemlige omgivelser, og de har derfor travlt med maden og pynten til festen.

Apotekerdatteren Rachel fra Sønderjylland skal ikke konfirmeres - det blev hun nemlig allerede året før.

Her var det hendes mor Theresia, der er uddannet præst, der konfirmerede Rachel i Sct. Nicolais Kirke i Aabenraa.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Emmas svære år: Sådan har hun det i dag

Men der er stadig store ting i vente for Rachel og resten af familien. Der venter nemlig familien en krydstogtsferie i Europa, som er den sidste fælles familieferie i lang tid. For én i familien vælger at rejse langt væk i en længere periode. Hvem dét er, kan du finde ud af, når andet afsnit i denne sæson sendes i aften kl. 20:00 på TV 2.

Det er ikke kun konfirmationen, der markerer, at de fire Årgang 0-børn så småt er blevet teenagere. For nye udfordringer banker på. Specielt for Emma har 2014 været et hårdt år.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Emmas svære år: Var ikke i skole i en måned

Den unge pige havde det nemlig ikke godt - både et skoleskift og for høje forventninger til sig selv havde gjort 2014 til et hårdt år med hovedpine, træthed og svimmelhed.

Sammenlagt måtte den unge pige blive hjemme fra skole i en måned, men heldigvis har Emma det bedre i dag.

Serien, der indtil videre består af 48 afsnit, er prisbelønnet og har fra begyndelsen haft meget høje seertal. Ifølge TVtid.dk er 'Årgang 0' det danske dokumentarprogram, som er set af flest danskere overhovedet.

Du kan se flere billeder af Årgang 0-børnene her:

Sponsoreret indhold