Voice-værten: Byture og fester

Morten Resen er god til at pleje forholde til sin kone Marlene

Morten Resen er god til at pleje forholde til sin kone Marlene

Foto: All Over

Lørdag aften debuterede Morten Resen som vært på TV 2's nye lørdagsprogram Voice - Danmarks største stemme.

Samtidig skal han passe sin tjans som morgenvært på samme kanal, og man skulle således tro, at den 33-årige vært har nok at gøre med de to job.

Læs også: Morten Resen: Det gjorde nas

Alligevel er der både tid til byture, fester og børnefri dates, forklarer Morten Resen i et åbenhjertigt interview i denne uges SE og HØR. For forholdet til konen Marlene skal plejes, selvom parret også har 2-årige Emil og en lille ny på vej.

- Det har altid været meget vigtigt for os at huske, at der var et liv, før vi fik børn. Vi går rigtig meget ud og spiser sammen. Jeg køber gaver til Marlene, skriver små sedler til hende om morgenen, og så er vid gode til at få Emil passet, forklarer den populære vært i interviewet.

Læs også: Morten Resen: O.k. til dildo

Han er også selv god til at planlægge hverdagen, så der både er tid til børneafhentning, indkøb, legetid og madlavning på dage, hvor vækkeuret ofte ringer klokken 2.59.

- Min hverdag er fuldstændig skemalagt. Det kræver disciplin, siger Morten Resen.

Du kan i denne uges SE og HØR læse meget mere om værtens forventninger til Voice - Danmarks største stemme, ligesom han også fortæller, hvilket køn han håber, han og Marlenes kommende barn har.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close