Morten Resen: Den gjorde nas!

Historierne fra Afrika har fået Morten Resen til at reagere for første gang

Historierne fra Afrika har fået Morten Resen til at reagere for første gang

Foto: All Over

'Go Morgen Danmark' og 'Go Aften Danmark' har hele ugen kæmpet for at samle penge ind til de sultne på Afrikas Horn. Det er indtil videre blevet til 7,6 millioner kroner.

Men det var en speciel historie, der satte indsamlingsarbejdet i gang for Morten Resen. En avisartikel om en mor der gik halvanden måned med sit barn for at nå en flygtningelejr.

- Den historie ramte mig. Den gjorde sgu nas. Hvor forfærdeligt det end lyder, så fiser den der type historier normalt bare ind og ud, fordi der kommer så mange af dem, så man kan ikke rigtigt tage dem ind, siger han til Ekstra Bladet.

- Hvorfor tror du, at lige netop denne kvinde og situationen i Afrika ramte dig sådan?

- Hmmmm, ja altså jeg så jo de samme billede fra Etiopien, da jeg gik i tredje klasse. Men for mig er det blevet anderledes, fordi jeg er blevet far. Jeg sætter pludselig tingene i relief, siger Morten Resen, der er far til Emil på knapt to år.

- Hvorfor er det lige min lille dreng er så heldig at have nogle forældre, der kan give ham alt det tøj og mad, han ønsker sig, når børn syd for Sahara ikke en gang har en tør larve, de kan æde? Det der bare så forfærdeligt og uretfærdigt, siger tv-værten.

Læs også: Morten Resen: Fuld i dagevis

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close