Viralt20. juli 2022

Tatoveret som en alien kan ikke få et job: Føler sig dømt

Det er ikke nemt at være en alien
Anthony Loffredo har et stort ønske om at ligne en alien.
Anthony Loffredo har et stort ønske om at ligne en alien.
 Foto: Instagram

Når man er tatoveret over hele kroppen, hovedet og i øjnene, fået fjernet to fingre, fået adskillige implantater i hovedet, fået delt sin tunge i to, fjernet det meste af næsen, fjernet sine ører og det øverste af overlæben – alt dette for at ligne en alien -, så er det ikke nemt at få et job og blive accepteret af samfundet.

Det har den 33-årige franskmand Anthony Loffredo måtte sande.

Han har gjort det til sin drøm at ligne en alien – koste hvad det koste vil. Men det er ikke uden omkostninger, skriver Daily Star.

Advarer andre

I en podcast fortæller "the black alien", som han kalder sig selv, at det ikke er nemt at opretholde en normal livsstil, når man hellere vil være en alien end et menneske. Nu advarer han andre om at lave samme livsprojekt.

– Den her type ændring er ikke bare tatoveringer, det er meget større. Men jeg kan ikke finde et job, og så er der meget negativt omkring det. Det kunne være positivt, fordi du får det bedre, men du er nødt til at vide, at der også er en mørk side, fortæller Anthony Loffredo.

Derudover fortæller han, hvordan mennesker prøver at undgå ham, når han bevæger sig ud på gaden. Her oplever alien-mennesket, at folk går over på den anden side af vejen for ikke at nærme sig ham.

– Jeg er normal

Da Anthony Loffredo var 24 år og arbejdede som sikkerhedsvagt, fandt han ud af, at han ville noget andet med sit liv. Det blev så at ligne en alien så meget som muligt. Her er han allerede godt på vej, men det er ikke meget forståelse, "the black alien" møder omkring livsprojektet.

– Det er en kamp hver dag, for hver dag er der nye mennesker, der ikke forstår mig, og som dømmer mig.

– Jeg er en normal mand, jeg arbejder, jeg har en familie. Jeg kan godt lide at blive opfattet som en normal person med et job, en familie, en som har venner og kæreste. Det gør mig normal, siger Anthony Loffredo.

Sponsoreret indhold