Kendte23. november 2021

Vanvittigt projekt: Mand får fjernet fingre for at blive en alien

Gennem de sidste år har den franske mand Anthony Loffredo gjort alt for at ændre sin krop med både tatoveringer og voldsomme indgreb. I dag er han 34% alien, lyder det fra ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/black_alien.jpg
 Foto: Instagram

Der skal være plads til alle, men den 33-årige franskmand Anthony Loffredo har muligvis vundet prisen for at tage den dét skridt længere, end hvad de fleste ville gøre.

Hans største drøm er at forvandle sig til ”the black alien”, som han kalder sig selv på sine sociale medier, og for nylig tog han endnu et vanvittigt skridt i processen.

Han har nemlig fået fjernet to af sine fingre på den ene hånd.

- Jeg er på den anden side af jorden for at fortsætte min rejse. Operationen gik godt, og hermed er en mere af mine drømme gået i opfyldelse, skriver han til billedet, hvor han ses liggende på en briks, mens kirurgen er ved at fjerne hans lille- og pegefinger.

Artiklen fortsætter under opslaget

Kort tid efter kunne han også vise et billede helt tæt på af hånden, der nu er to fingre fattigere, mens han endnu en gang skriver, at han kun er 34 procent færdig med sin transformation.

Artiklen fortsætter under opslaget

Udover at den 33-årige franskmand netop har fået fjernet sine to, ellers sunde og raske, fingre på den ene hånd. Så er det langtfra det eneste voldsomme indgreb han har fået.

For udover at være tatoveret sort over hele kroppen – inklusiv inde i øjnene – så har han også fået delt sin tunge i to og fået fjernet det meste af næsen, sine ører og det øverste af hans overlæbe. Han har desuden fået indopereret flere dele i hans hoved for at skabe et mere alien-lignende udtryk.

Artiklen fortsætter under opslaget

Langtfra færdig

Men Anthony er langt fra færdig.

I en tidligere live på sin Instagram-profil skulle han ifølge Daily Mail angiveligt have sagt, at han drømmer om at få fjernet al sin hud på kroppen for så at erstatte det med metal.

Næste skridt for ham er at få modificeret sine arme, ben, bagsiden af hovedet og hans anden hånd.

Det var tilbage i hans 20’ere, da han arbejdede som sikkerhedsvagt, at han ønskede noget andet med si liv.

- Jeg stoppede med alting, da jeg var 24 år gammel og forlod Australien.

Sponsoreret indhold