Viralt2. april 2024

Se billedet: Abby Hensel er blevet gift

Amerikanske Abigail ”Abby” og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger, men det afholder dog ikke de to søstre fra at leve livet. For selv om de to søstre deler samme krop, er Abby således blevet gift med sit livs kærlighed
Amerikanske Abigail ”Abby” og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger, men det afholder dog ikke de to søstre fra at leve livet.
Amerikanske Abigail ”Abby” og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger, men det afholder dog ikke de to søstre fra at leve livet.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Abby og Brittany er siamesiske tvillinger sådan ser de ud i dag

Kærlighed kender ingen alder – og tilsyneladende heller ingen form. For selv om Abigail ”Abby” og Brittany Hensel deler samme krop, har det ikke afholdt de to amerikanske søstre fra at leve et stort set normalt liv.

Abby er blandt andet blevet gift med sit livs kærlighed – 33-årige Josh Bowling, der er krigsveteran.

Det er tilmed lykkedes parret at holde deres store dag ganske privat, for det var tilbage i 2021, at parret sagde ”ja” til hinanden ved et storstilet bryllup, hvor Abby og hendes søster Brittany bar en specialsyet brudekjole.

Tidligere har de særprægede søstre fra Minnesota ellers været ganske åbne om deres særprægede liv som sammenvoksede tvillinger. Som unge havde de således deres eget tv-show på TLC, der slet og ret hed ”Abby & Brittany”.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-02/434493880_10228216526772330_589208184895740585_n.jpg
Abby Hensel med sit livs kærlighed – 33-årige Josh Bowling, der er krigsveteran.
 Foto: Privat

Siden sidste program rullede over skærmen i efteråret 2012, har Abby og Brittany dog levet uden for rampelyset – og det er formentlig også derfor, at det først er nu – flere år senere – at offentligheden får nys om Abby og Josh’ bryllup.

Da pigerne kom til verden 7. marts 1990, blev de spået ringe chancer for at få et godt liv. Siden har pigerne dog bevist, at livet hverken behøves at være værre eller hårdere, bare fordi man er forbundet for livet.

Tvillingerne lærte at gå, da de var 15 måneder gamle, og det voldte dem heller ingen problemer at lære at løbe, svømme eller cykle.

Det hele foregik i samme tempo, som når andre børn lærer at gå og cykle.

Abby og Brittany har desuden en højt udviklet koordineringsevne, der også gjorde det muligt for dem at tage kørekort som alle andre, da de var 16 år gamle. De skulle naturligvis begge bestå køreprøven, fordi de begge skulle køre bilen.

Og ligesom mange andre søskende, er Abby og Brittany meget forskellige – og også når det kommer til mænd. Derfor er det altså kun Abby, der er gift med Josh.

Begge søstre arbejder i dag som lærere i hjembyen Minnesota.

Sponsoreret indhold