Nyheder21. november 2015

Vind billetter til succesforestillingen om Shu·Bi·Dua

Musicallen om Shu·Bi·Dua går sin sejrsgang, og nu har du mulighed for at vinde billetter til forestillingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shubiduathemusical_15-foto_soeren_malmose.jpg
 Foto: Søren Møller

Forestillingen ”Shu·Bi·Dua – The Musical” har allerede rundet de 100.000 solgte billetter, selvom forestillingen kun har været spillet siden september i. Vil du også opleve succesen, kan du deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, om de mange solgte billetter er berettiget – eller du ganske enkelt bare gerne vil opleve forestillingen igen – har du nu chancen.

Vi udlover nemlig to billetter til dig og en ven til forestillingen ”Shu·Bi·Dua – The Musical” den 3. december på Fredericia Teater.

Det eneste, du skal gøre, er at svare på spørgsmålet herunder og udfylde felterne inden den 27. november klokken 12.00, og så er du med i lodtrækningen om de to billetter.

Musicallen er blevet Fredericia Teaters største succes nogensinde, og der er blevet opsat ekstraforestillinger i det jyske teater.

Når holdet har spillet den sidste forestilling i Fredericia, går turen som til København i Østre Gasværk, hvorefter musicallen slutter af i Musikhuset i Aarhus, hvor den sidste forestilling er den 22. maj 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold