Nyheder1. oktober 2015

Konkurrence: Vind billetter til det autentiske drama ”The Walk”

SE og HØR har fået fingre i billetter til det autentiske drama om franskmanden, der gik på line mellem World Trade Center. Se, hvordan du deltager i konkurrencen om biografbilletter til ”The Walk” her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_walk_front_0.jpg

Tolv mennesker har gået på månen. Men kun én har nogen sinde – og kommer nogen sinde til – at gå på line over den 400 meter dybe afgrund mellem de to tårne i World Trade Center i New York.

Og det er en sand historie, hvor utroligt det end lyder!

Historien om vovehalsen Philippe Petit er nu blevet til en fantastisk spillefilm, og SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til den længe ventede film.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

De heldige vindere bliver udtrukket onsdag den 5. oktober. Billetterne er gyldige fra den 5. oktober til og med den 7. december.

Du deltager i konkurrencen nederst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/the_walk_0.jpg
 UIP

Historien om ”The Walk” begyndte i 1974 – få uger inden den officielle åbning af World Trade Center

Her sneg den franskfødte linekunstner Philippe Petit (spillet af Joseph Gordon-Levitt) og hans hjælpere sig ind i det sydligste tårn og næste morgen begav han sig ud på sin wire, der var spændt ud mellem tårnene.

Det var ulovligt, livsfarligt, vanvittigt – og fuldkommen magisk! – Men han havde aldrig klaret sig uden hjælp fra sin franske mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley), kæresten, Annie (Charlotte Le Bon) og sine franske og amerikanske hjælpere.

Sammen overvandt de alle odds, afvisninger, svigt og talløse nær-katastrofer undervejs udførelsen af den utrolige plan, som Philippe Petit selv kalder sit livs kup.

Instruktøren Robert Zemeckis, der tidligere har skabt mesterværker, som den Oscar® vindende “Forrest Gump”, “Cast Away”, den Oscar® nominerede “Back to the Future”, “Polar Express” og “Flight”.

Og endnu en gang har han brugt den nyeste og mest avancerede digitale teknologi og skabt en magisk, emotionel, karakterdrevet historie, der med brugen af fotorealistisk IMAX 3D teknik inviterer publikum med ud på en eventyrlig rejse, som – bogstaveligt talt – kulminerer halvvejs til himlen…

Sponsoreret indhold