Nyheder27. november 2015

Nikolaj Hübbes frække fortid: Vild med sex

SE DET FRÆKKE BILLEDE: ”Vild med dans”-dommeren ledte indtil for nylig efter ”legekammerater” på dating-appen Scruff.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/07.jpg
 (Foto: Sisse Stroyer)
Fredag efter fredag har Nikolaj Hübbe charmeret TV-seerne, når han med sit skæve smil og sin dybe, maskuline røst bedømmer dansetrin og hoftevrid i ”Vild med dans”. Allerede i sommer kunne heldige herrer dog stifte bekendtskab med Hübbes spændstige balletkrop online. I intet andet end en lille Speedo-trusse poserede den 48-årige dansedommer på dating-appen Scruff, hvor Nikolaj ikke var bleg for at fortælle, hvad han gerne ville have fat i på det mandlige kødmarked.

Nej tak til kaffe

”Endeløse chats, der ikke fører nogen steder, er spild af tid. Drinks- og kaffedates, nej tak”, lød det på profilen fra den friske fyr.

”Hvis jeg vil have kaffe, kan jeg lave den selv. Det samme gælder Martini. Scruff er ikke en kulinarisk app for mig”, skrev den tidligere balletdanser kort og kontant i engelske gloser på sin datingprofil.

Samtidig tilkendegav Det Kgl. Teaters balletmester, at han er meget openminded, og at han søger ”tilfældig leg uden forpligtelser”.

Den er gaaammel

Om Hübbe er bundet af forpligtelser derhjemme, er uklart, men i et års tid har han dannet par med kæresten Svend.

Efter fredagens semifinale i ”Vild med dans” ville SE og HØR høre nærmere. – Ork, den er oldgammel, udbrød Nikolaj Hübbe, da vi konfronterede ham med profilen og det frimodige Speedo-billede. – Men det har ligget på appen indtil for ganske nylig – er det noget, du vil gøre noget ved? – Nej nej, ha-ha, det er ældgammelt, gentog Nikolaj med et smil.
Så sent som i august figurerede profilen dog stadig på Scruff. I aften klokken 20.00 ruller "Vild med dans"-finalen over skærmen på TV2, og Nikolaj Hübbe er med til at afgøre, hvem der bliver årets vinderpar.
Få alle nyhederne fra "Vild med dans"-studiet fra klokken 19.30 på seoghoer.dk.
https://imgix.seoghoer.dk/hubbe3.jpg
 Privat/Scruff
Nikolaj Hübbe, der for nyligt er fyldt 48 år, har intet at skamme sig over på sin gamle datingprofil – balletkroppen er stadig intakt. (Foto: Privat/Scruff)
https://imgix.seoghoer.dk/hubbe4.jpg
 Privat/Scruff
Hvis man vil score den tidligere ballet-danser, skal man tilsyneladende ikke invitere ham på almindeligheder som kaffe eller Martini. (Foto: Privat/Scruff)

Sponsoreret indhold