Nyheder8. august 2011

Vild med… kokain

Balletmesteren Nikolaj Hübbe, som angiveligt sniffer coke i lange baner, er ny dommer i Vild med dans
Balletmester Nikolaj Hübbe skulle angiveligt tage rigtig meget kokain. Alligevel har TV2 ansat ham som dommer i Vild med dans
Balletmester Nikolaj Hübbe skulle angiveligt tage rigtig meget kokain. Alligevel har TV2 ansat ham som dommer i Vild med dans
 Foto: All Over

Tidligere på sommeren gjorde den kongelige balletmester, Nikolaj Hübbe, sig voldsomt og uheldigt bemærket i medierne, da flere kilder beskyldte ham for at have et voldsomt forbrug af kokain.

Læs også: Rigmor Zobel: Jeg har taget kokain På trods af skandalen, har TV2 netop hyret ham som dommer i det populære familieunderholdningsshow Vild med dans.

Balletmesteren skal erstatte Allan Tornsberg, som på grund af sin bopæl i New York ikke længere kan være en del af dommer kvartetten.

Læs også: Kåre Qvist får tilbudt kokain

Det er ikke første gang, at Vild med dans bliver sat i forbindelse med indtagelsen af kokain.

I 2007 kunne SE og HØR afsløre, at der var fundet rester af de omtalte stoffer på toiletterne til deltagernes efterfest.

Kort efter kom det frem, at Allan Tornsberg, som Nikolaj Hübbe altså afløser også har haft et massivt misbrug af kokain.

Læs også: Frederik Fetterlein: Tog masser af kokain

Ekstra Bladet har spurgt Gitte Madsen, som er underholdningschef på TV2, hvordan de kunne hyre en mand, som har været sat i forbindelse med kokain. Til det svarer underholdningschefen:

- Vi har et regelsæt på TV2, som skal overholdes, og man skal passe sit arbejde. Hvad folk bruger deres fritid på, må de selv om.

Hovedpersonen selv er bare lykkelig for at have fået foden indenfor på Vild med dans.

- Da jeg blev spurgt, var jeg først lidt forbavset over tilbuddet, for det har jeg aldrig overvejet. Men jeg har beskæftiget mig med dans hele mit liv og er bredt optaget af alt, der har med dans og formidling af dans at gøre - så jeg sagde ja. For mig personligt bliver det en sjov udfordring at trække min erfaring fra ballettens verden over i 'Vild med dans'-universet - forhåbentlig også til glæde for programmets dansere, deltagere og seere, lyder det i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold