Nyheder28. november 2016

Vild med dans-vinder får sit største ønske opfyldt

Sarah Mahfoud springer ud som professionel bokser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sar.jpg
 Foto: All Over Press)
Sarah Mahfoud danser fra succes til succes. I fredags jivede og freestylede hun sig til sejren i 'Vild med dans', og nu får hun sin helt store drøm opfyldt og springer ud som professionel bokser.
Det skriver tv2.dk. Det er promotor-parret Mogens Palle og Brian Nielsen, der har skrevet kontrakt med TV-stjernen. Så en gang i det nye år skal den nu 27-årige bokser for første gang i ringen, hvor hun får penge for at slå konkurrenterne ud - hidtil har boksningen kun været dyrket på amatørplan.
Brian Nielsen havde i sin tid Mogens Palle som sin promotor, og det var også Mogens Palle, der første Mikkel Kessler frem til berømmelse og titelkampe, så det er et par garvede herrer, der tager sig af 'Vild med dans'-vinderen. - Da jeg sagde ja til at være med i 'Vild med dans', var det også med håbet om, at det måske kunne åbne nogle døre. Og det har så vist sig at være tilfældet. Mogens Palle har set mig i programmet og har desuden set min boksning på nettet. Han ser nogle muligheder i mig, og det er da mega fedt, siger Sarah Mahfoud til tv2.dk.
Og lige som med dansen sigter hun mod stjernerne. - Jeg er da lidt nervøs, for nu er det nu, det gælder, og alting ligger for fødderne af en. Men jeg vil gøre mit allerbedste, og jeg satser på at blive verdensmester forholdsvis hurtigt. Det kunne da være mega blæret, siger Sarah Mahfoud med et grin til tv2.dk. Se stort galleri fra finalen i Horsens:

Vild med dans finalen i Horsens 25. november 2016

Sponsoreret indhold