Vild med dans-stjerne planlægger bryllup

Mads Vad og Nana Strand er klar til turen op ad kirkegulvet.

Mads Vad og Nana Strand er klar til turen op ad kirkegulvet.

Foto: All Over Press)

Mads Vad har danset sig til to trofæer i "Vild med dans", men det er uden for dansegulvet, at den professionelle danser har vundet den største sejr af alle.

I foråret 2016 faldt "Vild med dans"-veteranen på knæ og friede til sin kæreste, Nana Strand, og i øjeblikket er det kommende brudepar ved at planlægge brylluppet, der skal stå til næste år.

Det viser Mads Vad på en række billeder, som han har delt på Instagram.

Under hashtagget "elsker Nana" og et hjertesymbol har Vad blandt andet postet et sorthvid-billede, hvor han sidder sammen med sin forlovede.

- Bryllupsforberedelser til 2018, skriver han til billedet.Søndag formiddag har danseren lagt endnu et billede ud fra bryllupsforberedelserne.

Det har fået lykønskningerne til at strømme ind til det vordende brudepar - blandt andre fra den tidligere "Vild med dans"-værtinde Christiane Schaumburg-Müller.- Tillykke, jubler tv-stjernen.Den i dag 32-årige professionelle danser har været kærester med den 10 år yngre model siden starten af 2014.

Mads Vad fortalte Billed-Bladet i forbindelse med annonceringen af forlovelsen, at han og Nana Strand mødtes tilfældigt i Aarhus, hvor parret i dag bor sammen i en lejlighed.- Hun sagde heldigvis ja, og hun kan godt lide ringen og har den på hele tiden, jublede han over for ugebladet.Se billederne her:

Bryllupsforberedelser til 2018 #elskerdethersted #elskernana #ildipejsen

Et opslag delt af Mads Vad (@mads_vad) den

Morgenmad for 2 #bryllupsforberedelser

Et opslag delt af Mads Vad (@mads_vad) den

 

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close