Mads Vad og Mille Dinesen: Vi er et godt team

- Vi giver Sarah og Morten kamp til stregen i finalen, siger Mads Vad.

- Vi giver Sarah og Morten kamp til stregen i finalen, siger Mads Vad.

Foto: Claus Poulsen)

Først var de 12 par. Nu er de to. 

I aften bliver det afgjort, hvem der skal løfte trofæet som "Vild med dans"-vinder 2016.

Men det har således ikke været en dans på roser at komme til finaledansen i Horsens. Dommerne har nemlig flere gange i programmet pointeret, at konkurrencen i år har været særlig hård.

Og det er nemlig det hårde arbejde og mange timer i træningslokalet, der har givet pote for finaleparret Mads Vad og Mille Dinesen, som i aften skal imponere danskerne med deres freestyle.

Målrette Mille 

Men selv om Mille flere gange har givet udtryk for, at Mads har været en særdeles hård lærer, er det sådan hun træner bedst, har skuespilleren tidligere indrømmet over for SE og HØR. 

- Sådan er jeg selv. Jeg vil have alt ud af det, som vi kan få ud af det. Det gør vi jo bedst på den her måde. Og der er jo forskel på at være hård og en idiot. Vi har jo et mål, hvor vi gerne vil hen mod noget, fortæller hun om sin benhårde dansepartner. 

- Jeg synes, at vi er et godt team. Hvis jeg kan mærke, at hvis der er en dag, hvor der er et eller andet, så passer jeg lidt mere på. Men så er der dage, hvor jeg kan mærke, at jeg virkelig kan presse den. Og så presser jeg den. Og hvis du kan mærke, at jeg er usikker på et eller andet, så tager du over. Og så snakker vi om det. På den måde er vi et godt team, lyder det fra Mads Vad.

Tilliden til hinanden i træningslokalet kom også tidligt i programmet. Og det er en force, mener de. 

-Tilliden er helt vildt vigtigt, når man er i en proces, hvor man virkelig har travlt. Det bliver jo hurtig fredag. Så er det godt, at vi er ude over det som ”det vil jeg ikke” eller ”du skal ikke tale sådan til mig”, lyder det fra Mille. 

Derfor mener Mads Vad, at Mille har en ganske særlig styrke, der gør, at de fredag efter fredag har kunnet gå videre til næste dans. 

- Milles helt store styrke er nok hendes mentale sted, hvor hun er. Mille er meget meget svær at hyle ud af den. Mille er stærk i sin psyke. Jeg har aldrig hørt dig sige ”skal vi ikke tage hjem nu fra træning”. Det har altid været mig, der har sagt. Nu har vi trænet nok for i dag. Og det gør jo, at alt det, som jeg har prøvet at lære Mille. Det har hun taget imod. Hun har den mentalitet, der skal til for at lære en ny dans på en uge.

Ligesom at være på højskole

Dog er der en særlig ting, der kommer bag på den 41-årige erfarne skuespiller. 

-Hvor fantastisk Mads Vad egentlig er, slår Mads en latter op, mens Mille griner ved hans side.

- Ej, jeg har snakket med kollegaer, som har været med (i VMD, red.), hvor de har sagt ”ej, det er bare så fantastisk". Man går ind i sådan en boble, og så er man bare derinde hele tiden”. Og jeg tænkte selv ”ja ja, tag det nu roligt”. Men sådan er det. Det kommer mest bag på mig, hvor meget det fylder, ikke bare sådan i tid. Det er bare tid. Men det er også mentalt også. Man er i det land og den boble hele tiden, forklarer Mille. 

Og så har dansemusene prøvet at holde tanken, at par forlader programmet, meget på afstand. 

- Vi har ikke snakket så meget om det. Vi er blevet så gode venner med dem alle sammen. Det er så underligt. Det er ligesom man er på højskole sammen, og så er der nogen, der bare pludselig skal hjem med det samme, lyder det fra Vad.

- Det værste ville være, at hvis vi var røget ud, så skulle vi ikke længere træne sammen hver eneste dag. Det kunne vi slet ikke overskue at snakke om. Det er ligesom Spies’ rejsereklame, at det er noget man ikke vil hjem fra. Vi har det lidt, som ham der gemmer sig nede i swimmingpoolen. Vi vil ikke hjem – nogensinde, griner Mads Vad, der sammen med Mille nu er nået til de sidste stop i danseprogrammet, hvor de skal dyste om det populære trofæ mod danseparret Morten Kjeldgaard og Sarah Mahfoud. 

 

Her kan du se billederne fra semifinalen, hvor vi desværre måtte sige farvel til dansepartnerne Michael Olesen og Laura Bach. 

Aftenens kjoler 18-11-2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close