Nyheder11. september 2018

"Vild med dans"-sangerinde har født

Stine Hjelm Jacobsen er blevet mor for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vmd_saeson_15_uge_1_tsl_20180907_0200.jpg
 Foto: Thomas Laursen

"Vild med dans"-sangerinden Stine Hjelm Jacobsen har født.

Det skriver TV2.

- Alle har det godt. Jeg fødte hjemme som planlagt, og hun er sund og rask, skriver Stine i en SMS til TV2. Datteren, der blev født mandag morgen, har fået navnet Molly. Stine Hjelm Jacobsen var med, da der i fredags var premiere på årets "Vild med dans". Efter premieren gik hun på barsel, og der er allerede fundet en afløser, der skal synge på fredag i det populære danseprogram. Artiklen fortsætter efter billedet

Tilbage i juni afslørede sangeren, at hun var gravid og ventede en pige, og faderen er også kendt fra TV: Det er nemlig kokken Thomas Castberg, som er kendt fra "Masterchef" og "Med kniven for struben".

Det er Stine Hjelm Jacobsens første barn, mens Castberg har tvillinger på fem med den tidligere TV-vært Line Gamborg.

Forleden afslørede Stine Hjelm Jacobsen en masse detaljer om sit forhold og den kommende fødsel. Det gjorde hun i den nye podcast "Helt ærlig, mor", hvor Sisse Sejr er vært.

I podcasten fortæller Stine Hjelm Jacobsen, at graviditeten ikke var planlagt.

- Jeg var faktisk begyndt at tænke... Jeg havde ikke nogen kæreste, jeg er 38, nu nærmer jeg mig 39. Gad vide, om jeg overhovedet kan blive gravid? Og så mødte jeg en super dejlig fyr, og vi var jo knap nok blevet kærester. Bum! Så var jeg blevet gravid, fortæller sangeren blandt andet.

Her afslørede hun også, hvordan fødslen kommer til at foregå.

- Jeg skal føde hjemme forhåbentlig. Hvis hun vender sig, afslører sangeren, der også fortæller, at hun allerede har købt et fødekar, så hun kan føde hjemme i stuen.

Sponsoreret indhold