Nyheder12. oktober 2010

"Vild med dans": Laura får ny partner

En gammel kending erstatter Silas Holst i fredagens lårsvingershow
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/oktober/steen-lund-m-laura2-jpg.jpg

Man kan ikke været 2 steder på 1 gang. Og derfor må danser Silas Holst på fredag overlade sin partner Laura Drasbæk til Steen Lund.

Se også galleriet: "Vild med dans": Intime øjeblikket

Når "Vild med dans" spjættes i gang klokken 20 fredag aften, suser Silas nemlig rundt på scenen i Tivolis Koncertsal, der har premiere på ABBA-musicalen "Mamma Mia".

- Vi har jo vidst hele vejen igennem, at jeg ikke ville kunne være med på fredag. Jeg har selv valgt, at Steen Lund skal danse med Laura, og så er jeg jo tilbage igen næste fredag, når de forhåbentlig går videre, fortæller Silas Holst til SE og HØR.

Læs også: "Vild med dans" Bonde bruger brysterne

Han er især ærgerlig over, at han dermed misser yndlingsdansen rumba.

- Jeg har selv lavet koreografien og valgt tøjet og musikken. Det kunne blive en helt magisk aften, så jeg er da ærgerlig. Men Steen har jo prøvet det før, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Silas.

Læs også: Silas dropper Laura

For Steen Lund er situationen nemlig ikke helt uvant. I 2007 sprang fynboen til midt i sæsonen og dansede Vicki Berlin frem til finalen, da hendes partner Jesper Dalsgaard trak sig.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/oktober/steen-lund-m-laura4-jpg.jpgSponsoreret indhold