Nyheder8. oktober 2010

"Vild med dans": Bonde bruger brysterne

Kristian Jensen og Katrine Bonde benytter sig af en svulstig taktik
Af af
Kathrine Bonde bruger fortrinnene i "Vild med dans"
Kathrine Bonde bruger fortrinnene i "Vild med dans"
 Foto: Michael Medgyesi

Kristian Jensen må i disse dage betragtes som en af rigets heldigste handyr.

Læs også: Silas Holst: Dropper Laura
Den tidligere skatteminister får nemlig i øjeblikket lov til at slange sig op og ned ad labre Katrine Bonde hver eneste dag.

Det umage par har de første 3 runder af "Vild med dans" scoret suverænt laveste karakterer hos dommerne. Alligevel har seerne sagt mums og sendt parret videre. Og det er der i hvert fald 2 gode grunde til.

Se også: "Vild med dans": Kærligheden blomstrer

- Er den så fræk? Selvfølgelig viser den da noget, men..., grinede brystbomben Bonde i fredags om sit sambaoutfit, der ikke overlod meget til fantasien.

Bondes dress lignede mest af alt en bikini, og mon ikke hun i aftenens lår- og lakskoshow nok engang vil få de fleste hungrende hankøn til at savle, selv om den i aften står på stram argentinske tango for parret.

Se også: Masser af bar hud i "Vild med dans"

"Vild med dans" skydes i gang fra klokken 20.00, og du kan følge med bag kulisserne her på seoghoer.dk, når vi igen blænder op for vores live-dækning med chat, debat og saftige afstemninger.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/oktober/kathrine-bonde-bryster4-jpg.jpg


Mange mænd ville nok gerne være i Kristian Jensens sko, når han vrider hofter i takt med Kathrine Bonde (Foto: Michael Medgyesi)

Sponsoreret indhold