Nyheder 10. august 2016

"Vild med dans" gør Claudia ked af det

Sidste år kunne Claudia Rex ikke være med i "Vild med dans", da hendes krop ikke kunne klare presset. Og heller ikke i år kommer vi til at se den kønne danser på skærmen
Foto: Claus Poulsen

Claudia Rex kommer endnu en gang til at sidde på bænken, når årets udgave af "Vild med dans" ruller over TV-skærmene i de danske hjem.

Hendes krop kan nemlig ikke klare det pres, det er at være med i det populære danseprogram.

Og det faktum, at hun ikke kan være med, gør hende ked af det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kommer nok ikke til at se det hele, for det gør simpelthen for ondt i mit hjerte og gør mig ked af, at jeg ikke kan være med. Det lyder måske lidt åndssvagt, men ”Vild med dans” har jo været en kæmpe del af mit liv og min identitet. Det er det stadig, så hvis jeg ser programmet, kommer jeg bare til at savne det alt for meget, fortalte Claudia Rex til BILLED-BLADET, da hun var til "Sæt pris på brysterne"-event hos Mai Manniche.

Og selvom dansemusen gerne ville være med i programmet, så er det ikke en mulighed.

- Det smerter mit hjerte, at jeg ikke kan være med. Jeg savner det sindssygt meget, og jeg ville ønske, at jeg kunne være med, men det kan jeg ikke. Jeg håber stadig på, at der kommer til at ske et mirakel, og jeg skal til at træne rigtig meget nu for at opbygge mine muskler, så leddene kan blive stærkere. Jeg er bare træt af min krop, konstaterede Claudia ifølge ugebladet.

Du kan se billeder fra Claudia Rex' tid som danser i "Vild med dans" i galleriet herunder

Fra kyske Rex til Claudia Sex

Sponsoreret indhold