Nyheder26. februar 2018

L.O.C. om børn: Vil have irsk fodboldhold

I et stort interview fortæller L.O.C. og Christiane ærligt om graviditet, fødsel, og om de skal have flere børn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-35861_0.jpg
 Foto: All Over Press

I september 2016 blev L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller forældre for første gang, og den 36-årige tidligere TV-vært har ved flere lejligheder ikke lagt skjul på, at sønnen Constantin ikke skal være enebarn.

I et stort interview på chrichri.dk afslører den 38-årige rapper nu, at han også vil have flere børn.

- Jeg vil jo gerne have hele det der irske fodboldhold, lyder det fra L.O.C., der hentyder til sine irske aner.

- Men det sjove er, at normalt er folk lidt afskrækkede lige bagefter, de har fået den første. Det har jeg slet ikke haft, tilføjer rapperen, der altså ikke har ladet sig afskrække af lortebleer, gylp og søvnmangel.

I interviewet på chrichri.dk fortæller både Christiane og L.O.C. hudløst ærligt om, hvordan de oplevede fødslen af deres søn.

- Hun var fucking sej, lyder roserne fra L.O.C. til Christiane, og han uddyber:

- Jeg ved godt, at hun er sej, men hun er samtidig også meget feminin. Og i det feminine ligger der også noget med at være sårbar. Det ved jeg, at Christiane er. Under fødslen gik der mere noget urmenneske i hende. Det har sat alt andet i relief. Når folk siger, at jeg godt kan være lidt hård i filten, tænker jeg: "Har du født? Hvis ikke, så hold din kæft".

Christiane har også kun positive fraser at dele ud af:

- Jeg har det som om, at han tog alle veerne med mig. Han spændte lige så meget i kroppen, som jeg gjorde. Vi var der bare sammen. Det er de mest intime timer, jeg nogensinde har oplevet. Det var virkelig vores fødsel og ikke kun min, fortæller Christiane i interviewet med chrichri.dk.

Se flere billeder af stjerneparret i galleriet:

Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold