Luder i baggrunden kostede næsten L.O.C. forholdet

Vælg dine venner med omhu, advarer rapperen L.O.C.

Vælg dine venner med omhu, advarer rapperen L.O.C.

Foto: All Over Press

En prostitueret, et Skype-opkald og et forklaringsproblem. 

Det lyder nærmest som indledningen på en vittighed, men det er ikke desto mindre en historie fra den virkelige verden. Det afslører rapperen L.O.C. i P3-programmet "Danskerbingo".

Den 39-årige rapper fortæller, at han under en tur til Thailand skypede hjem til kæresten, da en prostitueret valsede ind i baggrunden.

- Det hele kunne have gået galt i mit forhold, konstaterer rapperen. Han sætter ikke navn på kæresten, men et godt bud kan være Christiane Schaumburg-Müller, som han har dannet par med on/off siden 2008.

Men der var heldigvis en forklaring på, hvorfor der pludselig kom en luder valsende ind i baggrunden under L.O.C.'s Skype-samtale med kæresten.

- Det var ikke på grund af mig, men det involverede en god ven, der var med ud at skrive en plade i Bangkok, og hver nat skypede jeg ligesom med derhjemme, fortæller rapperen, der har sønnen Constantin med Christiane Schaumburg-Müller.

- Indtil en dag jeg ligesom er live igennem på Skype, og så går døren op bag ved mig, og så kan jeg bare høre: "Hello, mister!", siger den aarhusianske rapper med thailandsk accent.

- Og så kommer der en, jamen, det hedder vel en prostitueret? Om det er en mand eller dame, det er jeg ikke klar over, men det er en eller anden i læder og lak og hele pivtøjet, der kommer gående ind, jeg kan se det på billedet på Skype, beskriver rapperen.

- På Skype lyder det selvfølgelig: "Hvem fanden i helvede er det der?", beretter L.O.C.

- Så jeg får ligesom rejst skærmen op og filmer min ven, der kommer gående bag hende her og siger: "Det er min ven og en eller anden luder" og måtte ligesom bruge et par dage på at forklare den. At det altså ikke var normalt, fortæller rapperen.

Og med den historie har "Ti fod høj"-stjernen en ganske klar morale: 

- Så jeg tænkte mere, man skal vælge sine venner med omhu, det er det, jeg plejer at drage ud af anekdoten, konkluderer rapperen.

Se klippet med L.O.C. anekdote her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close