Nyheder 15. juli 2016

Viggo Mortensen vender snuden mod Danmark

Den 2. august er der dansk gallapremiere på "Captain Fantastic", og den gæstes af filmens dansk-amerikanske stjerne, Viggo Mortensen.
(Foto: All Over Press)

En af Hollywoods store stjerner med dansk blod i årerne kommer til København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren Viggo Mortensen er nemlig med, når der er gallapremiere på dramaet "Captain Fantastic" i Dagmar Biograf den 2. august. Det skriver Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

I filmen spiller han hovedrollen som Ben, der er far til seks børn og har valgt at opdrage dem på en helt særlig måde. De vokser op isoleret i en skov, langt væk fra samfundets materialisme, men en familietragedie tvinger dem til en tur ud på de amerikanske landeveje. Her skal de pludselig møde alt det, de aldrig har kendt til.

Undervejs i filmen bliver Bens idealer udfordret. For eksempel på et restaurantbesøg, hvor han tager sig selv i at bilde børnene ind, at cola er giftigt vand. Men snart skal han og familien håndtere meget større problemer, da bedsteforældrene kræver forældremyndigheden over de seks børn.

57-årige Viggo Mortensen begyndte sin skuespilkarriere i 1985 med sin rolle i filmen "Witness", men han blev for alvor verdenskendt som Aragorn i trilogien om "Ringenes Herre".

Siden er han blandt andet blevet nomineret til en Oscar for præstationen i filmen "Eastern Promises".

Sponsoreret indhold