Nyheder3. marts 2016

Se billederne: Se Julie Zangenbergs forvandling

Den 27-årige skuespillerinde Julie Zangenberg er blevet til en smuk 1960'er pige - se alle billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-59535.jpg

Julie Zangenberg har fået højt hår og struttende kjole på - et nyt look for den 27-årige skuespillerinde.

Årsagen er, at Zangenberg spiller med i musicalen "Hairspray", som har premiere 10. marts i Tivolis Koncertsal, hvor Julie har rollen som Amber von Tussle, som er dansestjerne i historien, der foregår i 1960'erne.

For Julie, der primært er skuespiller har dansetrinene, på de skrå brædder, været en stor udfordring.

- Min rolle er professionel danser, så jeg har taget et meget intenst forløb med danseundervisning. Det er dejligt at blive ved med at lære noget, og jeg er helt bestemt blevet bidt af både sang og dans, fortæller hun til SE og HØR.

Hele holdets hårde arbejde med sceneprøver og dansetimer har været det hele værd for Julie, der glæder sig til premieren.

- Det er et fantastisk sjovt hold at spille sammen med. Når jeg ser de andre prøve scener, er det så underholdende. Jeg ved, at publikum vil synes, det er sjovt. Jeg er spændt på at få publikum på, for jeg spiller en komisk rolle, og det er bare noget andet at få publikums reaktioner end at spille for en tom sal, som vi gør til prøver, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/hairspray23.jpg

1960' er stilen med højt hår og strutskørt klæder Julie Zangenberg. (Foto: Mikael Rieck)

https://imgix.seoghoer.dk/hairspray5.jpg
I musicalen spiller Julie Zangenberg sammen med blandt andre Johannes Nymark og Silas Holst. (Foto: Mikael Rieck)

OM MUSICALEN "HAIRSPRAY"

"Hairspray" foregår i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed og frihedstrang har greb i de unge. Raceadskillelsen og gamle normer præger hverdagen, men nye strømninger er på vej. I Baltimore bor Tracy Turnblad (Nanna Rossen), en stor teenager med stort hår og et endnu større hjerte. Hun drømmer om at deltage i The Corny Collins Show -et populært tv-danse-show med den attraktive Corny Collins (Silas Holst).

Tracy har ikke en klassisk dansekrop, men det blæser hun på. Med taktfast rytme og charme lander hun ganske uhørt en plads i showet sammen med de ”perfekte” unge – heriblandt den hotte Link Larkin (Johannes Nymark), som Tracy forelsker sig stormende i.

Men modstanden fra omverdenen banker på, og før Tracy får set sig om, står hun i sit livs dilemma. Skal hun følge sit hjerte og gå ind i kampen for de farvedes rettigheder, eller skal hun satse på drømmen om at blive den nye polerede Tv-darling? Følg med på Tracys medrivende rejse i Hairspray, som emmer af kærlighed, livsglæde og mangfoldighed tilsat vaskeægte Motown-sound.

Sponsoreret indhold