Nyheder18. februar 2016

Video: Richard Ragnvald blev misforstået

Stormen rasede, da sangeren udtalte sig efter Danmarksindsamlingen 2016, men Richard Ragnvald blev misforstået. Hør ham selv forklare i videoen øverst

Det gav et ramaskrig, da sangeren efter Danmarksindsamlingen 2016 udtalte, at vi hellere skulle indsamle til vores egne.

Men Richard Ragnvald blev misforstået, siger han i det aktuelle SE og HØR.

– Jeg synes, jeg blev lidt misforstået.

- Jeg nævnte aldrig noget om flygtninge i min update, men pludselig var jeg både medlem af Dansk Folkeparti og racist, siger Richard, mens fru Vibeke ryster på hovedet. Hans udmelding skaffede Richard 1000 nye venner på Facebook, og budskabet nåede ifølge ham selv ud til halvanden million danskere på ganske få dage. Hjemme ved spisebordet forsøger Richard stille og roligt at forklare, hvad han egentlig mener.
– Helt fra begyndelsen handlede det om, at jeg sad og så lidt af TV-indsamlingen, der gik til børn og fattige i den tredje verden. Det handlede slet ikke om flygtninge eller immigranter. Det havde jeg slet ikke i tankerne. Det er fint nok at samle ind, men vi kunne også godt tænke på vores egne herhjemme. - Jeg havde set et billede af en hjemløs på gaden i København og tænkte, at det bare ikke kan være rigtigt. De skal have et sted med en seng, noget at spise og et bad hver dag, siger Ragnvald. Hør ham selv fortælle. hvordan Richard Ragnvald blev misforstået i videoen øverst. Og læs hele interviewet i det aktuelle SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_6.png

Sponsoreret indhold