Richard Ragnvald kritiserer indsamling: - Vi overser de hjemløse

Richard Ragnvald mener, at vi bør samle ind til de hjemløse frem for fattige i den tredje verden.

Richard Ragnvald mener, at vi bør samle ind til de hjemløse frem for fattige i den tredje verden.

(Foto: Dan Mariegaard)

Lørdag aften kulminerede Danmarks Indsamlingen med et stort show på DR1, og i alt blev der indsamlet 97 millioner kroner til fattige rundt om i verden.

Men det er en helt forkert prioritering at bruge pengene på fattige i den tredje verden. Det mener dansktop-sangeren Richard Ragnvald hvert fald, og efter showet lørdag aften gik han derfor til tasterne på Facebook for at udtrykke sin holdning.

- Nu syntes jeg snart at alle de danske solister / artister og skuespillere, skulle skulle stå sammen om at lave et kæmpe indsamlings show til fordel for de hjemløse i Danmark. Det vi har set i aften har for mig kun været et stort reklame show, skriver Richard Ragnvald i sin Facebook-opdatering og tiføjer:

- Det kan ikke være rigtigt at DR og TV2 overser disse mennesker.. Jeg er sikker på, hvis man lavede et kæmpe stort underholdningsprogram for disse mennesker ville der kommer rigtig mange penge i kassen så de for det første kunne få et sted hvor de kunne være i den kolde tid. Danmark, vi kan ikke være det bekendt. Del gerne dette.

Det er 10. gang, at der er Danmarks Indsamling. Sidste år blev der indsamlet over 100 millioner kroner ind.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close