Nyheder12. september 2016

Video: Alexandra og prinserne på vandretur i København

Grevinde Alexandra og sønnerne gik med til ECCO Walkathon for at støtte de gode formål
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160911-ecco_walkathon-tsl-0009.jpg
 Thomas Laursen

12000 gang-entusiaster var samlet søndag for at samle penge ind til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen til det årlige ECCO Walkathon i København. Og iblandt dem var også grevinde Alexandra og prinserne Nikolai og Felix, der havde valgt at gennemføre familieturen.

Trekløveret satte i gang fra Kastellet, hvorfra turen gik forbi Amalienborg, Kongens Have og Østre anlæg før Alexandra og sønnerne igen nåede ECCO Walkathons plads efter en god times motion.

"12.000 gå-entusiaster havde i dag valgt at bruge deres søndag til at gå en tur for velgørenhed. Turen, som gik igennem København, havde til formål at støtte SOS Børnebyernes og Hjerteforeningens velgørende projekter. I alt blev der samlet 800.000 kr. ind til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen. Pengene blev overrakt fra scenen på Kastellet af Anna Kasprzak og Vivi Okholm på vegne af ECCO.

Donationen til SOS Børnebyerne støtter organisations arbejde for at give forældreløse og udsatte børn i Cambodja et hjem, en SOS-mor, skolegang samt lægehjælp.

Donationen til Hjerteforeningen støtter projekter, der skal hjælpe til at reducere forekomsten af hjertesygdomme via forebyggende initiativer.

Kastellet lagde traditionen tro rammen om arrangementet. Signe Molde og Jacob Riising var værtspar. Der var lidt for enhver smag og til alle gangarter på hele fire forskellige ruter i København: Familie ruten (6 km), Street Food ruten (9 km), Bag Kulisserne ruten (8 km) og endelig Just Walk ruten (10 km).", lød det i pressemeddelsen efter det veloverståede arrangement.

Du kan se masser af fotos og læse reportagen i SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Se galleriet med Alexandra herunder:

galleri: Farverige Alexandra

Sponsoreret indhold