Ærlige Alexandra: Savner Nikolai

Grevinde Alexandra har afbrudt al kontakt med Martin Jørgensen

Grevinde Alexandra har afbrudt al kontakt med Martin Jørgensen

(Foto: Mikael Rieck)

Efter en hård tid med skilsmisse, stråler grevinde Alexandra igen.

Hun har nemlig fået et endnu stærkere bånd med sine to drenge, prinserne Nikolai, 16, og Felix, 13.

– Jeg nyder, der hvor jeg er, og jeg nyder livet. Hvis ikke andet, så har alt det, der er sket, sørget for at børnene og jeg er kommet endnu tættere på hinanden. Jeg troede ikke, det var muligt, men det er vi. Vi er et godt sted, fortalte Alexandra, da hun lørdag aften gik til ballet i Det Kgl. Teater – dog uden drengene.

Men de to teenageprinser betyder alt for den 51-årige enlige mor.

– Vi er ærlige over for hinanden, og jeg er der for dem. Jeg støtter dem, og bakker dem op. Jeg har altid sagt, at det er en god ting som forælder at kunne give langsomt slip, selv om det ikke altid er så nemt, smilede Alex, som i dagligdagen må undvære Nikolai, der bor og går i 1. g på Herlufsholm Kostskole ved Næstved.

– Jeg kan se, at de er godt på vej, og det gør mig glad og stolt som mor, lød det fra grevinden.

Og selv om hendes ældste er meget glad for livet på den sydsjællandske kostskole, savner Alex sin ældste søn.

– Ja, jeg tror ikke jeg får ham hjem mere. Jeg har vænnet mig til det. Jeg syntes, det var hårdt i begyndelsen, at han kun kom hjem hver anden weekend, men jeg kan se, at han trives. Det påvirker hele familien og Felix er ret meget enebarn, men det har han det også godt med, fortalte grevinden, som for nylig har sat sit og drengenes hjem på Svanemøllevej på Østerbro til salg. En beslutning som markerer begyndelsen til Alex og drengenes nye liv.

– Det hjælper mig til, at det nu er nye tider for os alle sammen og vi skal prøve noget nyt, sagde hun.

Lørdag var en helt særlig aften på Det Kgl. Teater. Efter sidste forestilling af ”Tema og variationer” tog balletmester Nikolaj Hübbe ordet, og Holly Jean Dorger, 27, blev forfremmet til solodanser – den højeste titel en balletdanser kan nå.

Hele seancen blev fanget på video, og selvom videoen egentlig er ganske eksklusivt forbeholdt læsere, der har købt det trykte blad og scannet det med vores app ”Mit SE og HØR” – så bringer vi nu en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det.

Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close