Vickie Jo: Færdig med ”Vild med dans”

Vickie Jo og Allan Nielsen er ude af ”Vild med dans”, og det betyder også et endegyldigt farvel fra den smukke danseveteran

Vickie Jo og Allan Nielsen er ude af ”Vild med dans”, og det betyder også et endegyldigt farvel fra den smukke danseveteran

Foto: Michael Medgyesi

Med tårerne trillende ned ad kinderne sagde danseren Vickie Jo Ringgaard fredag aften endegyldigt farvel og tak til TV 2's "Vild med dans". Efter at have vundet to sæsoner af det populære danseprogram siger hun stop.

Læs også: Vickie Jo Ringgaard: Fik sin golfspiller

Sammen med dansepartneren Allan Nielsen forlod hun for sidste gang gulvet efter at være blevet stemt ud af seere og dommere.

- Vi var slet ikke klar til at stoppe. Og jeg var frem for alt slet ikke, for jeg har nemlig sagt fra sæsonstart, at jeg holder op med denne gang. Men lige nu er det svært, meget svært, fortæller Vickie Jo til Ekstra Bladet.

I 2005 vandt Vickie Jo "Vild med dans" med skuespilleren David Owe, i efteråret 2007 deltog hun med håndboldspilleren Joachim Boldsen og sidste år dansede hun sig til en sejr med racerkøreren Casper Elgaard.

Læs også: Casper Elgaard: Vickie Jo er ikke for tyk

- Jeg har faktisk lovet mig selv at stoppe nu, for jeg skal altså også have tid til at prøve andre ting. Alligevel kan jeg næsten ikke få mig selv til at sige højt, at dette er et farvel. Måske skulle jeg lige sove på det en ekstra gang, uddyber danseren.

Selv om Vickie Jo er nygift afviser hun dog, at hendes beslutning om at stoppe skyldes, at hun og manden planlægger en familieforøgelse.

Læs alt om "Vild med dans" i denne uges
SE og HØR og på SEOGHØR.DK
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close