Nyheder19. november 2015

Sort Sol har haft indbrud: - Vi udlodder stor dusør

Det danske rock-band Sort Sol har fået stjålet fem af deres ikoniske guitarer. Blandt andet den guitar, som de lavede deres berømte nummer ”Let Your Fingers Do the Walking” med. Bandet udlodder nu en "stor dusør" til den eller de, der kan bringe de stjålne guitarer hjem,
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-09234.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Du har garanteret nynnet med på den klassiske rock-ballade ”Let Your Fingers Do the Walking” af Sort Sol med den let-klimprende guitar tilsat Steen Jørgensens sprøde røst.

Men medmindre nogle tyveknægte bekender deres synder og afleverer deres tyvekoster tilbage, eller nogle borgere gør en stor opdagelse, så kommer du nok aldrig til at høre den genkendelige sang spillet på den oprindelige guitar, sangen blev lavet på.

For sidste weekend oplevede det danske band Sort Sol nemlig, at flere af deres guitarer blev stjålet ude på Amager.

Bandet skriver i en efterlysning på Facebook, at det drejer sig om hele fem guitarer, som befandt sig i deres transportkasser, da de blev stjålet.

Sort Sol lover nu en stor findeløn for at få deres udstyr tilbage. Guitarerne har nemlig høj affektionsværdi for bandet, da de er blevet brugt til både indspilninger, at lave sange og turnere med.

Henvendelse til bandet om tip eller indlevering kan ske på både mail og telefon, som du kan se i bunden af artiklen.

”Let Your Fingers Do the Walking” er at finde på gruppens plade ”Glamourpuss” fra 1993.

Sort Sol blev dannet allerede i 1977 under navet Sods, men skiftede navn til Sort Sol i 1981. Bandet består af Steen Jørgensen - der blandt andet har været dommer på "Voice" på TV 2 - på vokal, Lars Top-Galia på guitar og Tomas Ortved på trommer.

Skal vi ikke lige tage sangen for en god ordens skyld:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold