Salma Hayek afslører: Jeg har stjålet

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

"Jeg har aldrig" er en yndet selskabsleg, hvor deltagerne, som navnet antyder, skiftes til at nævne en ting, de aldrig har gjort. Herefter gælder det så for de andre om enten at indrømme eller benægte, at de skulle have foretaget den ofte grænseoverskridende eller pinlige handling.

Netop den leg blev Hollywood-skuespilleren Salma Hayek udsat for på landsdækkende livetv, da hun onsdag gæstede talkshowet "Watch What Happens: Live".

Og mens Hayek spidsfindigt undgik at svare direkte på spørgsmålene om, hvorvidt hun nogensinde havde glemt navnet på et engangsknald eller set porno, så var der én ting, den 48-årige skuespiller måtte erklære sig skyldig i: Tyveri.

- Det var en lille skildpadde, bare en lille skildpadde. Jeg kunnes simpelthen ikke styre mig. Jeg var ni år, forklarer Salma Hayek til showets vært Andy Cohen.

Barndomsforseelsen var imidlertid ikke det eneste, den mexicanskfødte filmstjerne åbnede op omkring under aftenens show.

Også forholdet til kollegaen Adam Sandler og hans kone Jackie Sandler blev præciseret, da en seere ringede ind med spørgsmålet om, hvorvidt Hayek nogensinde kunne finde på at være sammen med sin "Drengerøve"-medspiller.

- Det ville blive kompliceret, fordi hans kone er ligesom også min kone, svarede Salma Hayek og uddybede:

- Det er hende, der tager sig af mine børn, når vi er på optagelse. Hun hjælper mig med alt, og vi er virkelig gode venner. Det er virkelig svært at finde en god hustru, så det vil jeg ikke sætte over styr, slog Salma Hayek fast.

Salma Hayek er biografaktuel i Danmark igen til december i fantasy-filmen "Tale og Tales".

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close