Nyheder19. november 2015

'Rigtige Mænd': - Vi tager udfordringen op igen næste år!

Onsdag aften kunne DR-seere følge, hvordan Lindy, Hammer og Palle kæmpede sig i mål og gennemførte den hårde Xterra. Men de rigtige mænd har mere blod på tanden – næste år stiller alle op og håbet er, at alle fem håndværkere gennemfører
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/121667694.jpg
 Foto: DR1/MakeitBee Production

Engang levede de af bajere og basser. Men nu er den usunde stil lagt på hylden – og i går aftes kulminerede det hele så (igen) i DR-programmet ’Rigtige Mænd – HVA NU’, da Lindy, Hammer og Palle kom i mål og gennemførte den hårde Xterra.

Men de rigtige mænd har mere blod på tanden og vil også næste år trække i sportstøjet og gennemføre endnu en omgang svømning, løb og cykling. Og næste år skal alle gennemføre – i går kunne seerne nemlig se, at hverken Søren eller Jonas var at finde på deltagerrækkerne til Xterra’en. Årsagen var en række skader i knæ og ryg.

Sidst, danskerne kunne følge ’Rigtige mænd’ på DR1, nåede Hammer ikke mål på grund af sine knæproblemer. Men i går kunne han triumferende lunte over målstregen – noget brugt, men meget stolt!

Det var en hård omgang, fortæller Hammer til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Vi stiller op igen til næste sommer.

Præcis 16. juni hopper Hammer, Lindy, Palle, Søren og Jonas igen i træningstøjet for at gennemføre Xterra’en i Aarhus.

- Vi er vist blevet lidt af et trækplaster, for der er allerede udsolgt til løbet. Og det har de aldrig oplevet før, griner Hammer, der er blevet kendt for altid at have en god undskyldning for ikke at træne.

Sponsoreret indhold