Nyheder30. maj 2014

Vi pakker det ind, så det bare lyder møglækkert

Szhirley skal bevæbnet med popmusik gøre Tivolirevyen mere nutidig
Szhirley er med til at gøre revyen mere ung og lækker
Szhirley er med til at gøre revyen mere ung og lækker
 Foto: Dan MariegaardTivolirevy i Den gamle Have i København klinger nok mere af tradition end af at være moderne og i udvikling. Det vil holdet bag årets Tivolirevy "Tam Tam" imidlertid gøre noget ved.

- Vi har forsøgt at give det musikalske et spark bagi. Rent instrumentalt arbejder det sig lidt væk fra de traditionelle revyviser og mere hen imod popmusik, fortæller skuespilleren Niels Olsen, der er en af de bærende kræfter på dette års revyhold i Tivoli.

LÆS OGSÅ: Niels Olsen om konen: Hun er skrap, men...

Sidst, der blev spillet revy i Tivoli, var i 2003, hvor teaterensemblet Dr. Dante gav deres bud på en revy. Når traditionen i år tages op igen, er det i følge instruktør Joy-Maria Frederiksen vigtigt have både fortiden og fremtiden med.

- Det bliver en revy, der både skuer tilbage, men som også kigger frem - ikke mindst i forhold til musikken. Vi har gjort os umage med at forsøge at være i den tid, vi reelt er i nu, siger Joy-Maria Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Skuespiller forlader Tivolirevyen før premieren

Et af de absolut nutidige islæt i årets revy er popsangerinden Szhirley. Hun har tidligere medvirket i musikalske opsætninger som "Elsk mig i nat" og "West Side Story".

Det er dog første gang, den populære sangerinden står på scenen i en revy. Her synger hun - iklædt forskellige kostumer - kor sammen med sangerinden Rikke Hvidbjerg.

- Denne gang handler det mere om at bakke op omkring de andre og lægge den fede baggrund, fortæller Szhirley.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Szhirley har født

- Vi prøver at få lidt mere poplyd ind i revysangene. Det er noget med den måde, vi synger korstemmerne. Vi pakker det hele ind, så det bare lyder møglækkert, siger hun.

Tivolis revy "Tam Tam" får premiere i Glassalen lørdag den 31. maj. Ud over Niels Olsen, Szhirley og Rikke Hvidbjerg medvirker også Søs Egelind, Bodil Jørgensen, Alexandre Willaume, Pelle Hebsgaard og Christiane Schaumburg-Müller.

LÆS OGSÅ: Szhirley: Graviditet er jo ikke en sygdom

Sponsoreret indhold