- Vi har sovet i bilen

Maria Montell og Thomas Villum nød det gode vejr på Roskilde fredag efter en nat i bilen

Maria Montell og Thomas Villum nød det gode vejr på Roskilde fredag efter en nat i bilen

Foto: Dan MariegaardDer er dem, der stormen ind på festivalpladsen, når hegnet væltes for at sikre sig den bedste teltplads og den ultimative festivaloplevelse.

Der er dem, der bare tager det som det kommer. Der er dem, der hopper på toget efter aftenens strabadser og sover derhjemme. Og så er der åbenbart også dem, der bare napper en lur i bilen.

LÆS OGSÅ: Maria Montell tager på knaldeferie

Maria Montell og gemalen Thomas Villum hører til de sidste, for efter torsdagens koncert med Rolling Stones, valgte de parkeringspladsen frem for telt eller privaten.

- Vi kom torsdag og hørte Rolling Stones, så vi har sovet i bilen i nat, fortalte Maria SE og HØRs festivalreporter, der mødte dem ude på pladsen fredag eftermiddag.


Remee og Simona var i den grad i den rette stemning til en succesfuld festivaloplevelse (Foto: Dan Mariegaard)

Og de to var langt fra de eneste kendisser, der havde taget turen til Roskilde for at nyde sprød musik og lækkert solskinsvejr.

Musikmageren Remee havde også fundet vej til festivalpladsen, men modsat mange andre gæster, havde han stadig ingen ide om, hvilke koncerten han og kæresten Simona skulle høre.

- Vi er slet ikke nået så langt, at vi har fået kigget i programmet endnu, sagde Remee, der til gengæld har flere festivaloplevelser i bagagen.

- Min vildeste festival var, da jeg var 16 år og spillede her for første gang, og min mor havde strøget mine bukser og min skjorte, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Remee og Simona er kærester igen


Annette Heick har været på festivalen før, men mor Hilda og sønnen Elliot var der for første gang (Foto: Dan Mariegaard)

Andre oplevede derimod Roskilde Festival for aller første gang. Hilda, Annette og Elliot fulgtes i tre generationer Heick til Roskilde. Og for bedstemor og barnebarn var det en jomfrutur.

- Det bliver spændende. Jeg har gerne ville afsted tidligere, men jeg har ikke kunne, smilede Hilda Heick.

LÆS OGSÅ: Annette Heick - Streng men kærlig mor


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close