Nyheder4. november 2013

Annette Heick: Streng men kærlig mor

Sangerinden opdrager sine to sønner med lige dele konsekvens og kærlighed
Af af
Annette Heick har sønnerne Eliot og Storm med sin mand, Jesper Vollmer
Annette Heick har sønnerne Eliot og Storm med sin mand, Jesper Vollmer
 Foto: All Over



Annette Heick er en kvinde, der tør at stå ved sine holdninger. Det gælder også, når det handler om børn. Både hendes to egne guldklumper, Eliot og Storm, men også andres unger.

- Jeg er hende, der løfter det ene øjenbryn, når et barn får lov at ligge skrigende på gulvet i supermarkedet, fordi forældrene mener, at det er bedst at ignorere optrinnet, fortæller den bestemte sangerinde i BT.

Annette Heick tilgiver utroskab

Skrigende børn på supermarkedsgulvet er en velkendt situation for de fleste forældre, men det er kun noget Heick selv har prøvet én gang med sine egne børn.

- Jeg vil gerne undlade at gengive det, jeg hvæsede til mine børn i de givne situationer, men lad mig bare sige det sådan: Ingen af dem har nogensinde turdet gentage det nummer.

Den blonde sangsild vil have sex mindst én gang om ugen

Selvom nogen måske ville mene, at Annette er en meget bestemt dame, når det kommer til børneopdragelse, er der ingen tvivl om, at hun også er en meget kærlig mor.

- Jeg elsker mine børn grænseløst. Jeg er helt på det rene med, at nogle vil kalde mig en streng mor. Hos os hersker de to K'er: konsekvens og kærlighed - på lige fod, siger hun.

Far er irriterende

Sponsoreret indhold