Nyheder 11. maj 2018

DR-chef efter skidt start: Vi går efter top 10

Euforien lyser ud af den danske delegation i Lissabon - som nu tror på en topplacering i årets Eurovision
Foto: Dan Mariegaard

Danske Rasmussen strøg flot i Eurovision-finalen sent Kristi Himmelfartsaften i Lissabon.

Og det fik chefen for det hele - i hvert fald i Danmark - til at flyve nærmest til himmels. - Det er fuldstændig fantastisk! Nu er vi for alvor tilbage - og for andet år i træk i finalen! jublede DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme i minutterne efter semifinalen til SE og HØR.
Og roserne mod Rasmussen og co. fortsatte. - Vores skønne vikinger gjorde det fuldstændig fantastisk - og det kunne Europa se - og netop det er jo altid spændende. Men jeg er så stolt på den danske delegations og Jonas' (Rasmussens, red.) vegne.
Foto: DR
Så skidt ud Men faktisk anede man, at underholdningsbossen havde tvivlet på de danske chancer for finaledeltagelse. - Det så faktisk skidt ud under prøverne i starten af ugen, hvor vi ikke rigtigt kunne få forskellige ting med sceneshowet til at fungere. Men så går de ind og leverer det her.
- Jeg tror, at alle der sidder derhjemme i Danmark vil give mig ret i, at den sad lige i skabet! lød det fra en euforisk Lundme, som nu drømmer stort. - Vi går efter top 10 - det har vi hele tiden gjort ... og en top 5 vil selvfølgelig være skønt ... Men nu skal jeg også spise brød til - det er bare svært, for vi er helt i glædesrus efter det her! [node:cta:55772]

Sponsoreret indhold