Danmark i finalen: Rasmussen den Røde regerer!

Han gjorde det! Takket være Jonas Flodager RASMUSSEN og vikingeholdet er Danmark igen i Eurovision-finalen på lørdag

Han gjorde det! Takket være Jonas Flodager RASMUSSEN og vikingeholdet er Danmark igen i Eurovision-finalen på lørdag

Foto: Kaspar Wenstrup

Sådan skal den synges!

Den rødskæggede viking fra Langå tog Europa med snestorm og bragte torsdag aften Danmark videre til lørdagens Eurovision-finale i Portugals hovedstad Lissabon.

Trods en lidt nervøs start med spæd vokal, brølede Rasmussen og hans nordiske drenge igennem og serverede "Higher Ground" i så høje luftlag, at Europa simpelt hen ikke kunne modstå vikingevibrationerne.

Den stormombruste sneorkan skræmte ingenlunde hverken på Malta, i Montenegro eller Malmø - og sammen med bl. a. Sverige, Norge, Ukraine og Holland susede Rasmussen og Danmark ind blandt de 10 bedste i dette års svageste semifinale.

Niveauet nåede således aldrig højderne fra tirsdagens semi, men med aftenens resultat har Norden hele 4 nationer med, når Lissabon lørdag aften klokken 21 dansk tid atter lægger gulv til.

Og bedømt ud fra stemningen i presserummet efter Rasmussens optræden, er der grund til at kippe med klaphatten og til at tro på en fin placering i 2018-udgaven af Europas - og verdens - største, skøreste og skønneste popfest.

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close