Nyheder21. marts 2017

Verdenskendt boybandstjerne er blevet far igen

Backstreet Boys-sangeren A.J. McLean har fået endnu en datter. Den lille ny skal hedde Lyric
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/a._j._mclean.jpg
 Foto: All Over Press

Backstreet Boys-stjernen A.J. McLean har fået sin egen lille "backstreet girl".

Den 39-årige verdenskendte hjerteknuser er nemlig blevet far for anden gang, efter at hans kone, modellen og makeup-artisten Rochelle DeAnna McLean, har født endnu en datter.

Det bekræfter den nybagte far i en erklæring, som magasinet People bringer.

- At have to piger er en drøm, der går i opfyldelse, og vi kunne ikke være mere stolte eller glade over at byde Lyric Dean McLean velkommen til verden og ind i vores familie.

Lille Lyric kom til verden i den amerikanske storby Los Angeles søndag den 19. marts og er lillesøster til McLean-parrets fireårige datter, Ava Jaymes.

Blot en måned inden Lyric kom til verden, fortalte den grammynominerede sangstjerne til Entertainment Weekly, hvor meget det har ændret ham at blive far.

- Jeg elsker at være min lille piges helt. Det er den bedste følelse i verden. Det gør, at jeg har lyst til at blive en bedre far, en bedre mand og et bedre menneske. At være far er det bedste job i verden, sagde McLean.

Backstreet Boys knuste adskillige pigehjerter op gennem 1990'erne med gedigne pophits som "Everybody", "As Long as You Love Me" og "I Want It That Way".

Boybandet optræder stadig og har sit helt eget Las Vegas-show, "Larger Than Life", i den amerikanske spilleby.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold