Hollywood 27. maj 2016

Se de skønne fotos: Backstreet Boy-Nick viser søn frem

Backstreet Boys’ Nick Carter blev 19. april 2016 far til en lille guldklump ved navn Odin Reign Carter. Nu viser den stolte far, sammen med sin kone Lauren Offer, sønnen frem i en række private babyfotos
Foto: All Over

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Backstreet Boys’ Nick Carter og konen Lauren Offer er blød i knæene. For lidt over en måned siden blev de nemlig forældre til en vaskeægte guldklump – en lille søn ved navn Odin Reign Carter.

Og Nick, 36, og Lauren, 32, er så stolte, at de nu har valgt at offentliggøre en bunke meget smukke fotos af deres bedårende guldklump.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du kan se alle billederne af Nick Carter og Lauren Offers guldklump i det store galleri nederst i artiklen.

Nick Carters kone fødte sønnen efter en 30 timer lang fødsel den 19. april, og den nybagte mor nyder bestemt sin nye titel, som man kan se på billederne, der viser Odin og Lauren i hjemmet få dage efter fødslen.

Den lille søn kommer blot få dage efter at parret kunne fejre deres to års bryllupsdag 14. april. Og inden fødslen nåede de også at holde et babyshower for 50 af de nærmeste venner og familie – og temaet var måske en smule anderledes end normalt.

Parret havde nemlig valgt, at det skulle holdes i et sandt ’Game of Thrones’-tema. Og det var der en helt særlig grund til:

- Vi elsker den serie, afslørede Nick Carter over for det amerikanske magasin People.

Du kan se alle billederne af Nick Carter og Lauren Offers guldklump i det store galleri herunder:

Nick Carter og Laura Offer viser deres dreng Odin frem (maj 2016)

Sponsoreret indhold