Nyheder3. januar 2019

Vemodige Voss: Stopper som TV-vært

Den tidligere vinder af ”Bagedysten” Annemette Voss er trist over, at hendes job bliver nedlagt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annemette_voss_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er med vemod i sindet, at 34-årige Annemette Voss tager sin sidste tur til Odense for at lave ”Sådanmark”, da programmet lukker ned.

– Det er jeg oprigtig ærgerlig over og ked af. Jeg synes, vi har lavet nogle fede programmer, og jeg synes, jeg var landet på en hylde, hvor jeg gerne ville være, og jeg kunne godt lide at arbejde med et stof, der er lidt tungere end at bage kager, siger vinderen af ”Den store bagedyst” 2013.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annemette_voss_3.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Annemette Voss tog springet fra amatørbager til kagedronning, da hun i 2013 vandt ”Den store bagedyst”. (Foto: Mikael Rieck)

Nedlæggelsen af programmet betyder dog ikke, at den sympatiske vært bliver arbejdsløs.

– Det giver nok et tiltrængt pusterum og lidt luft til familien. Jeg har meget at se til, så jeg kunne også godt tænke mig, at 2019 blev lidt mere roligt end det 2018, jeg har haft, siger Annemette, der også er fast bageekspert på ”Go’morgen Danmark”, ligesom hun udgiver bøger om bagning og driver sin egen blog.

Det betyder dog ikke, at hun ikke har ambitioner om mere.

– Jeg håber at få lov til at lave noget mere i den stil, og jeg tror, alt godt kommer til den, der venter og tror på det, siger Annemette Voss, der er gift og mor til tre børn.

Sponsoreret indhold