Nyheder2. december 2021

Var sneet inde: Tog chancen og gik mod IKEA

Nanna og Michelle valgte at gå over til IKEA og banke på, da de ikke kunne komme hjem fra deres arbejdsplads
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ikea_front_0.png
 Foto: Nanna Rewers Drejer og Michelle Barrett

De kunne godt fornemme, at de formentlig ikke kom hjem fra deres arbejde på grund af det kraftige snefald der var i Nordjylland mandag aften.

Frygten for at sove på et koldt, tomt gulv lurede. Men da Nanna Rewers Drejer og hendes kollega Michelle Barrett, der arbejder i Kids Coolshop i Aalborg, læste, at 27 mennesker var strandet i IKEA lidt derfra, besluttede de sig for at tage chancen.

- Vi var kun os to i butikken, for de andre kollegaer var gået, så de kunne nå at komme hjem.En tog bussen klokken 15.00, men var først hjemme i Aalborg klokken 20.00, så det siger noget om, hvordan det stod til, siger Nanna Rewers Drejer.

https://imgix.seoghoer.dk/ikea_sne_0.jpeg
 Foto: Michelle Barrett

Foto: Michelle Barrett, sådan så det ud, da de to kvinder gik fra deres arbejdsplads og over til IKEA.

Sov på sofaen

Beslutningen om gå mod den svenske kæmpebutik viste sig at være klog for de to kollegaer, der forlod deres forretning klokken 22.

- Der er vel omkring 500 meter over til IKEA fra vores butik. Så vi gik over og bankede på og blev heldigvis lukket ind, siger Nanna Rewers Drejer.

Hos IKEA var 21 ansatte og seks kunder allerede sneet inde. Her blev alle tilbudt kaffe, te og mad.

Tiden gik derudover blandt andet med at se fodbold på en projekter.

- Vi blev taget så fint i mod. Da vi skulle sove, fandt vi to dejlige sofaer og lå på dem. Selv om vi dog ikke har sovet meget i nat, siger Nanna Rewers Drejer.

https://imgix.seoghoer.dk/ikea_fodbold.jpg
 Foto: Nanna Rewers Drejer

Foto: Nanna Rewers Drejer, strandet i IKEA med svensk mad og engelsk fodbold. Et skrækscenarie for nogle og et drømmescenarie for andre.

Har lukkevagten i dag

Og hvad gør man så, når man har overnattet i en IKEA-butik? Man tager naturligvis på arbejde.

Nanna Rewers Drejer og Michelle Barrett har nemlig ikke fået fri i dag. Tværtimod skal de både åbne og lukke forretning, der har åbent i tidsrummet 10.00-19.00.

- Det er jo juletid, så forretning skal være åben. Kunderne kan sagtens komme til, for de er i fuld gang med snerydningen ude foran, siger Nanna Rewers Drejer.

https://imgix.seoghoer.dk/ikea_sofa_0.jpg
 Foto: Michelle Barrett

Foto: Michelle Barrett, trods de mange senge i IKEA endte det med at blive to sofaer, som Nanna og Michelle endte med at sove på.

Sponsoreret indhold