Søren og Lene skilt: Sådan så det ud for 3 måneder siden

Lene Nystrøm og Søren Rasted har i dag meddelt, at de skal skilles, men ved årets Zulu Awards havde tonen en lidt anden lyd, da Lene snavede Søren i gulvet.

Lene Nystrøm og Søren Rasted har i dag meddelt, at de skal skilles, men ved årets Zulu Awards havde tonen en lidt anden lyd, da Lene snavede Søren i gulvet.

Foto: Thomas Laursen

Søren Rasted og Lene Nystrøm har her til morgen meddelt, at de har valgt at gå fra hinanden efter næsten 16 års ægteskab. 

Men for bare tre måneder siden, var der ingen tegn på, at parret var ved at gå fra hinanden.

Her var Søren og Lene nemlig mødt op til Zulu Awards, hvor de sammen skulle uddele en pris.

Prisfesten blev afholdt den 2. februar på Oslobåden, og det var ikke helt fremmet territorie for Lene Nystrøm. Hun arbejdede nemlig som sangerinde på færgen, inden hun blev verdenskendt som frontkvinden i AQUA. 
 
Men da Søren Rasted fortalte, at det jo var der på båden, at hun blev fundet, så skyndte Lene sig at snave ham i gulvet, i noget der lignede et meget langt og meget vådt kys. 
 
Inden da havde de også haft en mindre diskussion om, hvorvidt Oslobåden vitterligt hed Oslobåden og ikke "Danskerbåden", som de kalder den oppe i Norge. 
 
Men nu er festen altså slut for AQUA-parret, der er gået hver til sit. 
 
- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, skriver Søren Rasted om beslutningen.
Søren og Lene sagde ja til hinanden ved et storstilet bryllup i Blovstrød Kirke i august 2001. Parret har sammen børnene Billy og India på 11 og 12 år. 
Se alle billederne fra da Lene snavede Søren i gulvet ved Zulu Awards herunder

Lene Nystrøm snaver Søren Rasted i gulvet ved Zulu Awards 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close