Nyheder1. februar 2022

Vanvittigt: Tror vennen dør i motorsavs-ulykke og besvimer af skræk

En nordmand ved navn Tom Daniel Hansen Sylte fik den "geniale" idé, at han ville skræmme sin gode ven godt og grundigt. Derfor lod nordmanden som om, at han blev dødeligt såret af den motorsav, som han arbejdede med. Og det blodige syn skræmte i den grad vennen fra vid og sans: Han faldt simpelthen om af skræk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tror_vennen_doer.jpeg
 (Foto: Facebook)

En normand ved navn Tom Daniel Hansen Sylte elsker at lave sjov – og han er heller ikke bleg for at lave spøg med sine venner.

Spørgsmålet er dog, om denne spøg gik en snert over grænsen?

I hvert fald var spøgen så hårrejsende virkelighedstro, at hans sagesløse og uskyldige ven simpelthen faldt om af skræk!

Den norske fyr fra Trondheim besluttede sig for at skræmme sin gode ven ved at lade som om, at han blev dødeligt såret af den motorsav, han arbejdede med.

Hvad den uskyldige ven ikke vidste, var, at Tom kort forinden havde udskiftet den ægte og ganske farlige motorsav med én, der hverken havde klinge eller kæde.

Tom havde tilmed allieret sig med en god portion teaterblod, og derfor så det altså ganske virkelighedstro ud, da han pludselig faldt til jorden med en motorsav placeret midt i maven.

Vennen reagerede da også prompte, da han til sin gru opdagede, at Tom var ”dødeligt såret”: Han faldt simpelthen om… og så måtte Tom ellers hurtigt på benene igen for at vække vennen og forsikre ham om, at det hele (heldigvis) bare var en spøg.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/motorsav1.jpg
 (Foto: All Over)

Vennen reagerede naturligvis i gru, da han opdagede, at Tom var "dødeligt" såret. Foto: Facebook/Tom Daniel Hansen Sylte

Videoen lagde Tom efterfølgende på sin Facebook-side, hvor han da også selv erkender, at det er den grummeste spøg, som han har lavet til dato. Og så gør han også lige opmærksom på, at videoen IKKE er for børn og sarte sjæle.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

Norske Tom Daniel Hansen Sylte er bestemt ikke den første, der har narret folk til at tro, at han er kommet galt afsted.

Samme spøg havde den britiske kendis-kok Gordon Ramsay på menuen, da han tilbage i marts i år deltog i det britiske TV-show ”The Nightly Show”.

Hverken vært eller publikum anede, at Gordon Ramsay havde tænkt sig at få fingrene ”ødelagt” i blenderen, mens han lavede mad på direkte TV.

- Shit! Fucking hell! Shit!, kan man høre Gordon Ramsay råbe i sekunderne efter, at blenderen tilsyneladende har ødelagt hans hånd godt og grundig.

Både vært og publikum så måbende til, mens personalet ilede til for at hjælpe den tilsyneladende hårdt sårede Gordon Ramsay.

- Nogle af jer tror måske, at dette er en spøg, men det er det ikke fra her, hvor jeg sidder, sagde værten med hentydning til alt det ”blod”, han så.

Heldigvis var der altså tale om en spøg – og Gordon Ramsay var da også hurtigt på benene igen for at berolige alle i salen.

Du kan se eller gense det blodige klip lige her.

Og herunder kan du se videoklippet med den norske fyr, der skræmmer livet af sin ven.

Sponsoreret indhold